Μενού

Η σημασία της βόλτας του σκύλου για να γίνετε ο αρχηγός

Shares 127

Σκύλος βόλτα αρχηγός Η βόλτα του σκύλου είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε ως ιδιοκτήτης. Είτε είναι κουτάβι, είτε όχι, η βόλτα εκτός απ” το ότι αρέσει στο σκύλο, του δείχνει ότι εσείς είστε ο αρχηγός. Έτσι ξεκινάτε την σχέση σας με σωστό τρόπο, απ την πρώτη μέρα.

Κάντε μία βόλτα με το νέο σας σκυλάκι πριν μπείτε στο σπίτι. Αλλά και πριν μπείτε στο σπίτι, σταθείτε απέξω μαζί του, κάντε τον να κάτσει και μετά μπείτε μέσα μαζί.Αυτό του δείχνει ότι είναι το σπίτι σας και πρέπει να το σέβεται. Φυσικά δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού από την πρώτη μέρα που αποκτάτε ένα σκυλάκι χρειάζεται συνεχής εκπαίδευση και επικοινωνία μαζί του για να είστε και οι δύο καλά.

Κάθε σκύλος χρειάζεται έναν αρχηγό. Αυτό θεωρείται μέρος του…DNA τους. Αν δεν έχουν αρχηγό, θα προσπαθήσουν να γίνουν εκείνα και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό.

Κάθε σκύλος χρειάζεται λοιπόν βόλτα για να μαθαίνουν, για να κοινωνικοποιούνται, για να γνωρίζουν άλλους ανθρώπους αλλά και άλλα ζώα,ώστε να είναι ισορροπημένα και υγιή στη ζωή τους.

πηγή

Shares 127

Σχόλια


Read more:
Close