Μενού

Η Ρωσία δωρίζει κουτάβι στην Γαλλία, για να αντικαταστήσει το ηρωικό σκυλί που σκοτώθηκε στην επιχείρηση της προηγούμενης εβδομάδας (Εικόνες)

Shares 235

κουτάβι Η Ρωσία δώρισε ένα κουταβάκι στην Γαλλία ως ένδειξη αλληλεγγύης για την Diesel, το ηρωικό σκυλί της αστυνομίας, που σκοτώθηκε στην έκρηξη αυτοκτονίας την προηγούμενη Τετάρτη.

κουτάβι

Το κουταβάκι, που ονομάζεται Dobrynia, εστάλη από την Ρωσική κυβέρνηση, για να βοηθήσει την Γαλλία στον αγώνα της ενάντια στην τρομοκρατία. Η Dobrynia θα λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση, ώστε να πάρει την θέση της Diesel, που σκοτώθηκε στην επιδρομή στην πολυκατοικία, που έμεναν οι τρομοκράτες στο Παρίσι.

κουτάβι

Η Γαλλική αντιτρομοκρατική στέλνει τα αστυνομικά σκυλιά σε δύσκολες και ευμετάβλητες επιχειρήσεις, για να ελέγξουν την κατάσταση πριν εισβάλλουν οι αστυνομικοί μέσα. Δυστυχώς, η Diesel σκοτώθηκε στην έκρηξη αυτοκτονίας, που αναμφίβολα θα σκότωνε οποιονδήποτε αστυνομικό είχε μπει μέσα πριν από αυτήν.

Μιλώντας στο MailOnline μια πηγή αναφέρει: “Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί μαζί με τα σκυλιά, τα σκυλιά μπήκαν κατευθείαν μέσα και σκοτώθηκαν ακαριαία. Οι Γάλλοι πολίτες πενθούν για τον θάνατο της Diesel.”
κουτάβι

H Dobrynia πήρε τον όνομα της από έναν λαϊκό ήρωα της Ρωσίας, γνωστό για την αγάπη του, το θάρρος, την δύναμη και την αυτοθυσία του. Επίσης, ήταν θείος και δάσκαλος του Βλάντιμιρ του Μέγα.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ρωσίας, Vladimir Kolokoltsev μοιράστηκε την φωτογραφία του κουταβιού στα social media και έγραψε στην Γαλλία:

“Σας ζητώ να δεχθείτε αυτό το κουτάβι από τους εκπαιδευτές σκύλων της Ρωσικής Αστυνομίας, που θα μπορέσει να πάρει την θέση της Diesel, του σκυλιού που πέθανε, κάνοντας το καθήκον της.”

tilestwra.com

Shares 235

Σχόλια


Read more:
Close