Μενού

Οι μαθητές του Έβρου βροντοφώναξαν «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ»

Shares 2K

φόλες σχολείο μαθητές Θράκη Την Τετάρτη 22 Απριλίου μαθητές των σχολείων της Θράκης (Γυμνάσιο Σουφλίου, Δημοτικό Τυχερού, Γυμνάσιο Ιάσμου, Δημοτικό Σαπών) που έχουν υιοθετήσει συμβολικά τον απειλούμενο Ασπροπάρη μεταμόρφωσαν την Ημέρα της Γης σε μέρα διαμαρτυρίας ενάντια στις φόλες, στα δηλητηριασμένα δολώματα που εξοντώνουν τα ζώα και είναι επιζήμια το περιβάλλον.

φόλες σχολείο μαθητές Θράκη

Μαθητές από το Τυχερό Έβρου.

Οι μαθητές σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο Για Τη Φύση (WWF) ετοίμασαν πανό και ενημερωτικά φυλλάδια και βγήκαν στους δρόμους για να ενημερώσουν τους κατοίκους ζητώντας μάλιστα από τον κόσμο να πάρει θέση απέναντι σε αυτό το τεράστιο έγκλημα που διαπράττεται από τους ανθρώπους εις βάρος της φύσης.

φόλες σχολείο μαθητές Θράκη

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από την διαμαρτυρία των μαθητών του Γυμνασίου Τυχερού  Έβρου που μαζί με μαθητές του Δημοτικού Σχολείου που βγήκαν στους δρόμους κρατώντας πανό ενώ σχημάτισαν με τις σχολικές τους τσάντες στο προαύλιο του σχολείου τους το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ» και τα πανό από το Γυμνάσιο Ιάσμου.

φόλες σχολείο μαθητές Θράκη

Τα φυλλάδια που ετοίμασαν οι μαθητές για να ενημερώσουν για τις επιζήμιες συνέπειες της φόλας στα ζώα και στο περιβάλλον.

πηγή

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close