Μενού

Οι Λάτρεις της γάτας πρέπει να χαίρονται! Νέες Sphynxiebob και Bambob φυλές αποκαλύπτονται στον κόσμο (Εικόνες)

Shares 69

Γάτα Δύο νέες φυλές των γατών έχουν παρουσιαστεί από το εκτροφείο στις ΗΠΑ.
Η εκτροφέας April Arguin παρουσίασε δύο νέες φυλές γατών την Sphynxiebob και την Bambob.
Η April ετών 32, η οποία διευθύνει το Lil Nudists Cattery , έχει περάσει τρία χρόνια ερευνώντας τις φυλές και τώρα προσπαθεί να τις κάνει να αναγνωριστούν από την Rare and Exotic Feline Registry.

Γάτα

«Η SphynxieBob φαίνεται ίδια με μία κανονική Sphynx, έχει πανέμορφα στρογγυλά αυτιά, αυτά τα άτριχα χαρακτηριστικά και ένα σώμα όπου φαίνονται οι μύες. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν μικρή κοντή ουρά.»
«Η BamBob είναι πανομοιότυπη με τη γάτα Bambino, η οποία είναι μία άτριχη γάτα που φέρει το γονίδιο για κοντά πόδια. Κι αυτές έχουν κοντή ουρά.»

Γάτα

Γάτα

«Πάντα ήθελα να το κάνουμε αυτό, γιατί είχα μια αγάπη για τις γάτες Sphynx και μια μικρή εμμονή με τις γάτες με κοντή ουρά.»
«Ήθελα να είναι σε θέση να μοιραστούν την αγάπη με τους ανθρώπους που έχουν σοβαρές αλλεργίες και δεν μπορούν να ανεχθούν τη γούνα.»

«Είναι η απόλυτη γάτα show και γάτα εραστής. Τις  λέμε» γατάκια velcro «, διότι είναι μαζί σας όπου κι αν πάτε.»
«Είναι θαυμάσιες με τα παιδιά, αγαπούν το παιχνίδι, είναι πολύ δεκτικές και κοινωνικές και δεν τρέχουν μακριά όταν έρχεστε κοντά τους.»

Είπε: » Οι Sphynx γάτες έκλεψαν την καρδιά μου από την πρώτη φορά που τις είδα.»

Γάτα

Γάτα

Γάτα

Γάτα

«Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έρχονται να υιοθετήσουν από εμάς, που δεν έχουν παιδιά και αυτά θα είναι σαν τα μωρά τους – δίνουν το ίδιο είδος της αγάπης πίσω σε σας.»
Χρειάζονται τρεις γενιές από γάτες για να έχουν αυτή την μοναδική εμφάνιση.
Είπε: «Πρέπει να αναμειχθούν οι άτριχες γάτες με μια γάτα American με κοντή ουρά και χρειάζονται τρεις γενιές για να πάει το άτριχο αυτό γονίδιο πίσω στα γατάκια.»

Γάτα

Γάτα

«Το άτριχο γονίδιο είναι ένα υπολειπόμενο γονίδιο κι έτσι η πρώτη γενιά από γατάκια, γιεννιούνται με γούνα σαν μια κανονική γάτα. Τότε θα επιλεγεί το καλύτερο γατάκι για να αναπαραχθεί κι αυτό με μία άτριχη γάτα.»

«Οι BamBobs θα κοστίσουν περίπου $ 3.500 (£ 2.270) και οι SphynxieBobs θα κοστίσουν $ 2.800 (£ 1.800) να υιοθετηθούν.»
H April τώρα προσπαθεί να τις κάνει να αναγνωριστούν ως επίσημη φυλή

 

Γάτα

fanpage.gr

Shares 69

Σχόλια


Read more:
Close