Μενού

Οι καρχαρίες αγαπούν τη… heavy metal (Βίντεο)

Shares 53

καρχαρίες Σκληρή μουσική για τους σκληρούς της θάλασσας

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Νορβηγοί, εκατομμύρια νέοι ανά τον κόσμο και οι καρχαρίες; Όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα συνεργείου του Discovery Channel  κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ντοκιμαντέρ, αγαπούν τη heavy metal! Πρόσφατα, το εν λόγω συνεργείο συνειδητοποίησε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσουν τους καρχαρίες που ήθελαν να κινηματογραφήσουν, ήταν μέσω υπόγειων μεγάφωνων από όπου ακουγόταν σκληρή μουσική, δυνατό μέταλ.

Φαίνεται ότι οι συχνότητες του death metal που παίζουν που ακούγονται κάτω από το νερό, μοιάζουν με τους ήχους των ψαριών. Το πλήρωμα, έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα, ενώ παρακολουθούσε έναν λευκό καρχαρία, τον «Joan of Shark» για την εκπομπή «Bride of Jaws».

Το πλήρωμα, σε μια προσπάθεια να κινηματογραφήσει τον καρχαρία, που ζυγίζει 1,6 τόνους, βύθισε ένα ηχείο  προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή του. Αν και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον «Joan of Shark», εντούτοις κινηματογράφησαν άλλους δυο λευκούς καρχαρίες που φαίνεται να συντονίζονται στις δονήσεις του νερού.

Σύμφωνα με το περιοδικό Good και πληροφορίες από την Independent: «Είναι μια περίεργη τακτική, αλλά είναι προφανώς γνωστή στους κυνηγούς του καρχαρία». Ένας από αυτούς τους κυνηγούς, είναι και ο Αυστραλός ταξιδιωτικός πράκτορας Matt Walller, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι οι δίσκοι των AC / DC μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά του ζώου.

newsbeast.gr

Shares 53

Σχόλια


Read more:
Close