Μενού

Η εντυπωσιακή εφεύρεση ενός κοριτσιού που μετέτρεψε τη βόλτα με το σκύλο σε ακόμα πιο εύκολη και χαριτωμένη! (Βίντεο)

Shares 25

Σκύλος Βγάζοντας για βόλτα το σκύλο μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό. Πρέπει να θυμάσαι να κουβαλάς σακούλες, λουρί, παιχνίδια και ίσως ακόμη και μία ζακέτα αν έχει κρύο για το σκύλο. Είναι εύκολο για ένα άτομο να ξεχάσει κάτι από αυτά τα πράγματα, αλλά ίσως υπάρχει κάποια λύση τώρα…

Η σχεδιαστής μόδας Maggie Modena δημιούργησε ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν για σας και το σκύλο σας. Είναι ένας μικροσκοπικός σάκος πλάτης για να φοράει ο σκύλος σας και λειτουργεί σαν και σαν σέλα και σαν αποθηκευτικός χώρος. Δεν κάνει μόνο χαριτωμένα ρούχα για το σκύλο σας, αλλά επίσης μπορείτε να πάρετε ένα τσαντάκι που ταιριάζει και το σκυλάκι σας να κάνει εντύπωση κατά τη διάρκεια της βόλτας του.

Ίδρυσε το site KIckstarter και χρειάζεται τώρα δωρεές για να βγει το προϊόν και επίσημα πρώτη μούρη στα μαγαζιά,όμως τσεκάρετε αυτές τις αστείες λεπτομέρειες. ..

H Maggie Modena δημιούργησε χαριτωμένα μικρά τσαντάκια για να μπορείτε εσείς και ο σκύλος σας να πακετάρετε δώρα, παιχνίδια και σακούλες με άνεση. Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ξανά αυτά τα αντικείμενα γιατί πολύ απλά θα τα κουβαλάει ο σκύλος σας μαζί του!

Σκύλος

Τα τσαντάκια αυτά λειτουργούν σαν σέλες, καθώς και σαν αποθηκευτικοί χώροι. Επιπλέον, κυκλοφορούν σε διάφορα πατρόν και σχεδιασμούς, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο για το σκύλο σας.

Σκύλος

Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε και εσείς κάποιο τσαντάκι για να βολτάρετε με στυλ μαζί με το σκυλάκο σας.

Σκύλος Οπότε γίνετα μέλος στο Kickstarter για να βοηθήσετε να κυκλοφορήσει στα μαγαζιά.

Προσφέρετε λοιπόν στο Kickstarter, και με τη χορήγησή σας, μπορείτε να κερδίσετε εξαιρετικά δώρα. Προσφέρονται ένα ημερολόγιο σκύλων, διασκεδατικά αυτοκόλλητα, ενώ υπάρχει περίπτωση να σας δοθούν τα τσαντάκια ως αντάλλαγμα κάποιας σημαντικής δωρεάς. Γιαυτό μην αργείτε! Κάνετε τη δωρεά για να βοηθήσετε.

viralnova.com

Shares 25

Σχόλια


Read more:
Close