Μενού

Η εκπληκτική συνάντηση με οικογένεια τσιτάχ στην Κένυα (Εικόνες)

Shares 25

τσιτάχ Γενναίοι ταξιδιώτες έβγαλαν και selfies- Δείτε φωτογραφίες

Όταν κάνει κανείς σαφάρι στο Masai Mara, στην Κένυα, μπορεί να υπάρξει έξτρα τυχερός και μια οικογένεια τσιτάχ να πηδήξουν πάνω στο τζιπ του και να ποζάρουν αγέρωχα και χαλαρά στο φακό του.

Αυτό συνέβη στον 30χρονο Dhaval Shah που έκανε σαφάρι με τον 31χρονο φίλο του Upesh Mungra. Οι δύο φίλοι είχαν την τύχη να δουν τα τσιτάχ να σκαρφαλώνουν στο αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια έβγαλα φωτογραφίες μαζί τους.

«Είμαστε τυχεροί που δεν μας δάγκωσαν», είπε ο Ινδός Shah, «ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, εμπειρία που ούτε ονειρευόμασταν επειδή είμαστε τόσο κοντά στη μητέρα και τα μικρά της. Ήταν συναρπαστικό και τρομακτικό αλλά το απολαύσαμε».

«Θέλαμε να τα αγγίξουμε αλλά φοβηθήκαμε», πρόσθεσε, «κάθισαν στο αυτοκίνητο για περίπου 20 λεπτά, δεν σταματήσαμε να βγάζουμε φωτογραφίες».

Εκπληκτικές φωτογραφίες έβγαλε και ο Clement Mwangi από την Κένυα, που ήταν κοντά στο αυτοκίνητο των δύο φίλων και φωτογράφισε τα τσιτάχ με φόντο τον ήλιο να δύει.

«Είμαστε τυχεροί που πήδηξαν πάνω στο τζιπ, είχαμε ακόμα καλύτερο πλάνο», λέει στη Daily Mail, «οι άνδρες που βρίσκονταν μέσα ήταν πολύ γενναίοι και έβγαζαν selfies. Ήταν ολόκληρη οικογένεια, η μητέρα και τα τρία μικρά της. Τα μικρά είναι περίπου δύο χρονών ενώ η μαμά πέντε».

τσιτάχ

τσιτάχ

τσιτάχ

τσιτάχ

τσιτάχ

τσιτάχ

τσιτάχ

τσιτάχ

τσιτάχ

 

newsbeast.gr

Shares 25

Σχόλια


Read more:
Close