Μενού

Η αντισυμβατική ομορφιά της Zappa (Φωτογραφίες)

Shares 92

ομορφιά Γοητεία που ραγίζει καρδιές – Δείτε τις φωτογραφίες

Στα 15 της χρόνια η Zappa παραμένει ένα χαριτωμένο ιταλικό greyhound- όχι με τη συνηθισμένη σημασία του όρου. Γιατί η Zappa, με το αστείο βλέμμα και τη μεγάλη γλώσσα να κρέμεται στο στόμα της από το πλάι, έχει τη δική της, διαφορετική χάρη.

Ζει στο Γουισκόνσιν με την 23χρονη Sadie και την 28χρονη Rosalie Millen που φροντίζουν η γκαρνταρόμπα της να την κρατά ζεστή το χειμώνα- και μερικές φορές να χαρίζει πολύ αστείες φωτογραφίες.

«Οι γονείς μας πήραν τη Zappa όταν ήταν κουτάβι. Οι γονείς και τα αδέλφια της ήταν σκυλιά επιδείξεων αλλά εκείνη δεν ανταποκρινόταν στις προϋποθέσεις», λέει η Sadie στην Telegraph. «Η γλώσσα της άρχισε να… περισσεύει πριν από λίγα χρόνια, λόγω κάποιων προβλημάτων στα δόντια της, συνηθισμένα στη ράτσα της. Παρότι έχει μόνο δύο δόντια τρώει κανονικά και ζει μια κανονική ζωή- κατά την οποία την κακομαθαίνουμε», προσθέτει.

Η Zappa δεν συμπαθεί καθόλου το κρύο και όλο το χειμώνα είναι ζεστά ντυμένη. «Κοιμάται όπου βρει ζέστη, κάτω από μπουφάν, κουβέρτες, ακόμα και μέσα στα πουλόβερ μας…», λένε οι ιδιοκτήτριές της και τονίζουν πως με τη φροντίδα της 15χρονης σκυλίτσας θέλουν να δείξουν πόσο μεγάλη ανταμοιβή υπάρχει στο να ζει κανείς με ένα ηλικιωμένο σκυλί.

«Η Zappa φέρνει πολλή χαρά στη ζωή μας. Οι λογαριασμοί της στα Social media (έχει προφίλ στο Instagram και δική της ιστοσελίδα) μας έφεραν κοντά με πολλούς λάτρεις των σκύλων σε όλο τον κόσμο», καταλήγουν.

Δείτε τις φωτογραφίες

ομορφιά

ομορφιά

ομορφιά

ομορφιά

ομορφιά

ομορφιά

ομορφιά
newsbeast.gr

Shares 92

Σχόλια


Read more:
Close