Μενού

H σκυλίτσα του George Michael ακόμα πενθεί

Shares 339

Σκύλος George Michael Οι φωτογραφίες της λυπημένης Abby έξω από το παρεκκλήσι όπου βρίσκεται θαμμένος ο τραγουδιστής κάνουν αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο μπορεί να δεθεί ένας σκύλος με το αφεντικό του. Στο σημείο που κάθεται ατελείωτες ώρες η σκυλίτσα, την οποία φροντίζει πλέον η οικογένεια του Michael, βρίσκονται και όσα αφήνουν κατά καιρούς οι fans του, όπως λουλούδια, φωτογραφίες, κεράκια, αγαλματάκια, σημειώματα αγάπης και άλλα. Σύμφωνα με την οικογένεια η Abby από τότε που έφυγε εκείνος έχει χάσει την όρεξή της για φαγητό.

Σκύλος George Michael

Η Meg έχει αποτεφρωθεί και οι στάχτες της είναι μαζί με τις στάχτες του τραγουδιστή. Επιθυμία του ήταν να γίνει το ίδιο και με τις στάχτες της Abby, όταν πεθάνει.

Τα τελευταία χρόνια ο George Michael έδινε μάχη ώστε να θεσπιστούν νέοι, πιο αυστηροί, νόμοι, οι οποίοι θα ελέγχουν τις πωλήσεις ζώων μέσω διαδικτύου και ηγείτο μιας ομάδας φιλόζωων, μεταξύ αυτών οι Graham Norton, Morrissey, Joanna Lumley και Miranda Richardson, οι οποίοι έδιναν αγώνα για να σταματήσει ο τρόπος που γίνονται οι πωλήσεις των puppy mills (εκτροφείων) μέσω ίντερνετ.

Σκύλος George Michael

Σύμφωνα με έρευνες τη χρονιά που μας πέρασε ο τζίρος από αυτές τις πωλήσεις ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια λίρες ενώ πολλοί πωλητές κερδίζουν περισσότερα από 35 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

Χιλιάδες σκυλιά διακινούνται από τις ανατολικές χώρες αλλά και από την Ιρλανδία στη Δύση παράνομα και χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις όροι ευζωίας τους. Πολλά μάλιστα από αυτά είναι άρρωστα ή έχουν διάφορες αναπηρίες εξαιτίας του τρόπου που εκτρέφονται. Οι εκτροφείς αλλά και οι διακινητές αλλάζουν συνεχώς διευθύνσεις, τηλέφωνα και mails ώστε να μην μπορούν να εντοπίζονται από τις Αρχές.

Σκύλος George Michael

Πηγή: petpet.news

Shares 339

Σχόλια


Read more:
Close