Μενού

H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!

Shares 134

 

H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!

Η Michelle Calicchio και η οικογένεια της υιοθέτησαν το 2005 ένα λαμπραντόρ που το λένε Maggie. Δεν ήξεραν όμως ότι τα επόμενα 12 χρόνια θα φιλοξενούσαν πάνω από 60 σκύλους, ούτε ήξεραν ότι η Maggie θα γινόταν η καλύτερη οικοδεσπότρια για αυτά τα σκυλιά! Η Calicchio άρχισε να φιλοξενεί ζωάκια προσωρινά σε συνεργασία με ένα τοπικό καταφύγιο ζώων, μέχρι αυτά να βρουν ένα μόνιμο σπίτι.

H Maggie θέλοντας να διευκολύνει την ζωή όλων άρχισε να γίνεται φίλη με τα σκυλάκια που φιλοξενεί η οικογένεια της και μάλιστα πλέον τα αφήνει να κοιμούνται και πάνω της!
#1 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#2 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#3 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#4 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#5 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#6 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#7 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#8 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#9 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#10 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!
#11 Σκύλος σκύλοι σκυλίτσα σκυλάκια σκυλάκι H σκυλίτσα μιας οικογένειας αφήνει τα σκυλάκια που φιλοξενούν να κοιμούνται πάνω της!

Πηγή: wonderful.gr

Shares 134

Σχόλια


Read more:
Close