Μενού

Η Σκυλίτσα Γάβγιζε σαν τρελή και ήθελε να βγει έξω. Μόλις η Ιδιοκτήτριά της κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί, Πάγωσε!

Shares 508

Η Kailey ήταν έτοιμη να πεθάνει. Η 3χρονη σκυλίτσα είχε ανάγκη μια οικογένεια να την υιοθετήσει, διαφορετικά θα έπρεπε να της κάνουν ευθανασία.

Η σκυλίτσα βρισκόταν στο DeKalb County, στην Georgia, σε καταφύγιο της υπηρεσίας ζώων για πάνω από έναν χρόνο και τα πράγματα δεν έδειχναν καλά. Κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει και ο λόγος ήταν απλός αλλά τραγικός: Η Kailey είχε κακοποιηθεί άσχημα, την είχαν εγκαταλείψει και αυτή η εμπειρία της είχε επηρεάσει.

“Ένα από τα προβλήματα της ήταν ότι είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν της, γι’αυτό αν προσπαθούσες να την ακουμπήσεις και δεν σε ήξερε, θα σου ορμούσε”, εξηγεί η Jacquelin Berlin, η θετή μητέρα της.

Η Jacqueline έψαχνε απελπισμένα ένα νέο σπιτικό για την Kailey, γι’αυτό κατέφυγε στο Facebook και έκανε μια συγκινητική δημοσίευση με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος που θα έδινε μια ευκαιρία στην σκυλίτσα. Ευτυχώς έπιασε – η Suzy Chandler την διάβασε και κατάλαβε αμέσως ότι η Kailey θα ήταν τέλεια προσθήκη στην οικογένεια της.

Η Kailey χρειάστηκε κάμποσο χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι και οι πρώτοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για την Suzy. Αλλά παρ’όλο που τον νέο της κατοικίδιο φερόταν παράξενα, κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε, όταν στις 30 Δεκεμβρίου 2016 η Kailey άρχισε να γαβγίζει σαν τρελή και δεν σταματούσε.

Η Suzy κατάλαβε ότι κάτι γινόταν: “Ξαφνικά, άρχισε απλά να μας κοιτάζει και να γρυλίζει, σαν να προσπαθούσε να μας τραβήξει την προσοχή και είπα, “Ποιο είναι το πρόβλημα της;”.”

Η Kailey φαινόταν να θέλει να πει κάτι στην Suzy και σχεδόν την έσυρε έξω. Όταν βγήκαν στην αυλή, η σκυλίτσα έτρεξε μερικά μέτρα και άρχισε να κάνει κύκλους γύρω από ένα συγκεκριμένο σημείο. Η Suzy αμέσως κατάλαβε τι προσπαθούσε να της πει η Kailey.

Μύριζε αέριο και η Kailey είχε ανακαλύψει την πηγή – ήταν διαρροή από σωλήνα! Η Suzy κάλεσε την βοήθεια έκτακτης ανάγκης και σύντομα έφτασε ένα πυροσβεστικό όχημα. Εντόπισαν την διαρροή σε ένα κοντινό κτίριο όπου έμενε μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Η Kailey ήταν ηρωίδα! Η σκυλίτσα είχε ξεφύγει από την θανατική ποινή μόλις μερικές εβδομάδες πριν και πλέον είχε γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη. Αν δεν είχε προειδοποιήσει, η διαρροή αερίου θα είχε προκαλέσει αρκετούς θανάτους. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ιστορία στο βίντεο:

Η Suzy είναι απίστευτα περήφανη για την Kailey και θέλει να ενθαρρύνει και άλλους να υιοθετήσουν σκύλους από καταφύγια πριν τους κάνουν ευθανασία. Οι σκύλοι αυτοί μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα λόγω χρόνων κακοποίησης, αλλά με λίγη αγάπη μπορούν να γίνουν τέλεια κατοικίδια – ακόμη και να σώζουν ζωές. H Kailey είναι ένα φωτεινό παράδειγμα!

Πηγή: fanpage.gr

Shares 508

Σχόλια


Read more:
Close