Μενού

Γυναίκα παίζει και ταΐζει 4,5 μέτρων αλιγάτορα ως κατοικίδιο

Shares 10

αλιγάτορας Οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού δεν είναι από τα πιο φιλικά ζώα που υπάρχουν στον πλανήτη. Οπότε, δυσκολευόμαστε λίγο να πιστέψουμε ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να παίξει και να ταΐσει έναν τέτοιο κροκόδειλο.

Βέβαια, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο μια γυναίκα είναι αρκετά γενναία, ώστε να ταΐσει έναν κροκόδειλο που πηγαίνει έξω από το σπίτι της για να του δώσει φαγητό.

Όπως καταλαβαίνετε η Άμπο δεν φοβάται καθόλου τους κροκόδειλους.

αλιγάτορας

YouTube

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Άμπο ζει στο Μπόρνεο. Από ότι φαίνεται καθάριζε κάποια οστρακοειδή που είχε πιάσει, όταν την επισκέφθηκε ο κροκόδειλος.

Τα μάτια και το ρύγχος του κροκόδειλου φαίνονται πάνω από την επιφάνεια του νερού. Η γυναίκα του πετάει κάποια από τα όστρακα που καθάριζε, ενώ ο σύζυγός της την κοιτούσε, αναφέρει ένα άρθρο της Mirror.

O κροκόδειλος που φαίνεται στο βίντεο έχει μήκος από 3,5 έως 5 μέτρα.

αλιγάτορας

YouTube

Οι κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι ο κροκόδειλος είναι «φιλικός.»

αλιγάτορας

YouTube

«Η γυναίκα στο βίντεο είναι μια από τις γειτόνισσές μου. Την ξέρουμε ως «μητέρα Άμπο.» Καθάριζε τα όστρακα και έδωσε μερικά στον κροκόδειλο. Είναι και αυτός ένας φιλικός γείτονας και μας επισκέπτεται συχνά για να τον ταΐσουμε. Συνήθως, οι ψαράδες του δίνουν μερικά από τα ψάρια που πιάνουν», ανέφερε ο 27χρονος Άγκους Τριάντο, που τράβηξε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


tilestwra.com

loading...
Shares 10

Σχόλια


Read more:
Close