Μενού

Γυναίκα Έσωσε Ένα Εγκαταλελειμμένο Σκυλάκι Σε Πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ. Το Πήρε Μαζί Της

Shares 0

«Δεν θα μείνεις μόνη», είπε η γυναίκα στον όμορφο σκύλο που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος toy όταν πήγε για ψώνια. Μια μεταγενέστερη φωτογραφία τον δείχνει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όλοι οι κάτοικοι μιας πόλης πιστεύουν ότι υπάρχουν ορισμένα σημεία όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν να «πετάξουν» τα σκυλιά τους. Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα, αλλά όλα τα μέρη έχουν ένα σημείο εγκατάλειψης. Είναι ένας χώρος αρκετά ανοιχτός για να δώσει τόσο ιδιωτικότητα στους ανθρώπους, όσο και αρκετά στρέμματα ώστε το σκυλάκι να βρει χώρο και να μην κυνηγήσει τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του.

Σε μια πόλη που φαίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα δείχνουν ότι το μέρος όπου διαδραματίζεται αυτή η αποτρόπαια δράση δεν είναι τίποτα λιγότερο από το πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου.

Κι αυτό γιατί σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, δεν μπορείτε να δείτε τίποτα λιγότερο από έναν όμορφο ενήλικο σκύλο να περπατά στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου. Μοιάζει χαμένος , υπονοώντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που περιπλανιέται σε αυτό το μέρος αναζητώντας φαγητό και στοργή.

Το σκυλάκι κερδίζει τη συμπάθεια μιας γυναίκας που επισκεπτόταν το σούπερ μάρκετ, η οποία το καλεί στο πλευρό της.

Το σκυλάκι την πλησιάζει χωρίς αντίσταση, δείχνοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Επιτρέπει ακόμη και να χαϊδευτεί. Φαίνεται ζεστός και λίγο κουρασμένος, που χρειάζεται κάποια βοήθεια. Αυτό πρέπει να είναι που ενέπνευσε τη γυναίκα που τράβηξε το βίντεο να τον προσκαλέσει να πάει μαζί της.

Στην τελευταία εικόνα του βίντεο, βλέπουμε ότι το κουτάβι κάθεται στο πίσω κάθισμα.

Αν αυτό το σκυλάκι μεταφερόταν σε ένα καταφύγιο, όπου θα του έδιναν τροφή και νερό και μετά προσπαθούσαν να του βρουν έναν νέο κηδεμόνα, ή αν αντίθετα (και όπως θα θέλαμε να ονειρευόμαστε) ίσως ήταν αυτή η ίδια γυναίκα που θα το υιοθετούσε και θα το έπαιρνε στο σπίτι της. Είναι δύσκολο να το γνωρίζουμε, γιατί το βίντεο εμφανίστηκε περικυκλωμένο από έναν αέρα ανωνυμίας.

Πολλές ιστορίες για σπουδαίες σχέσεις με ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων γεννήθηκαν με παρόμοιους τρόπους.

Οι άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στη διάσωση ζώων και τη μεταφορά τους να ζήσουν μαζί τους λένε πάντα ότι δεν υπάρχουν πιο πιστά και αγαπησιάρικα κατοικίδια από τα διασωθέντα. Κατά κάποιο τρόπο, καταλαβαίνουν ότι ήρθαν σε αυτό το σπίτι λόγω της καλοσύνης ενός ατόμου που ήθελε να τους βοηθήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
Shares 0

Σχόλια


find girl for sex in whats app find me a fuck buddy

Read more:
Close