Μενού

Γυναίκα μπέρδεψε οπίσθια μαϊμούς με κόκκινο φανάρι και προκάλεσε ατύχημα

Shares 35

μαϊμού

Η οδική ασφάλεια είναι ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά μερικές φορές, τα ατυχή περιστατικά απλά δεν μπορούν να αποφευχθούν, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί προσπαθούμε να είμαστε. Πάρτε αυτό το ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα, για παράδειγμα: Μια γυναίκα οδηγός στην Κίνα έπεσε σε ένα μικρό ατύχημα, αφού μπέρδεψε τα οπiσθια μαϊμούς με το κόκκινο φανάρι.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στο Γκουιτσόου της Κίνας. Το γυναικείο αυτοκίνητο της οδηγού τράκαρε στο πίσω μέρος του με ένα άλλο όχημα, αφού ξαφνικά πάτησε φρένο, γιατί μπέρδεψε το πίσω μέρος της μαϊμούς με το κόκκινο φανάρι. Παράξενο ναι, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα οδηγούσε κατά μήκος του δρόμου Γουχάν το πρωί του ατυχήματος.μαϊμού

BBS

μαϊμού

sinchew

Ενώ πλησίαζε μια διασταύρωση, η οδηγός κοιτούσε ψηλά και είδε ένα «κόκκινο φως». Για να αποφύγει να περάσει το κόκκινο φανάρι, η κυρία πάτησε το φρένο.

Αυτό το αιφνίδιο φρενάρισμα οδήγησε το όχημα που βρισκόταν από πίσω της να την τρακάρει ελαφρώς.

μαϊμού

BBS

Στη συνέχεια η κυρία κοίταξε το φανάρι της κυκλοφορίας και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν καθόλου κόκκινο όπως νόμιζε ότι είδε. Ήταν, στην πραγματικότητα, τα κόκκινα οπiσθια μιας μαϊμούς. Η μαϊμού καθόταν και χαλάρωνε στην κολόνα, λίγα μέτρα μακριά από το πραγματικό φανάρι, χωρίς να γνωρίζει το μικρό οδικό ατύχημα που μόλις προκάλεσε.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του μικρού ατυχήματος.μαϊμού

Sina

Ήταν ένα τίμιο λάθος από τη γυναίκα οδηγό. Και για να είμαστε δίκαιοι, δεν έπραξε τίποτα άλλο από το νόμιμο, καθώς νόμιζε ότι είδε ένα κόκκινο φανάρι και πάτησε φρένο. Ίσως οι αρχές και οι οδηγοί πρέπει να είναι επιφυλακτικοί με τους πιθήκους, ή οποιαδήποτε άλλα ζώα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ίδιο περιστατικό.

μαϊμού

Πηγή: tilestwra.com

Shares 35

Σχόλια


Read more:
Close