Μενού

Greek Animal Rescue: Τα αδέσποτα σκυλιά της Αθήνας μέσα από ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ

Shares 46

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα Ιστορίες των αδέσποτων ζώων που αποτυπώνουν τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης, οδηγώντας μία φιλοζωική οργάνωση από το Λονδίνο να κινητοποιηθεί και να ξεκινήσει μία πανευρωπαϊκή εκστρατεία για τα «Greekies»

Το νέο ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη είναι μία κινηματογραφική αλληγορία όσων συμβαίνουν τα τελευταία επτά χρόνια στην Ελλάδα, βασισμένη σε αληθινές ιστορίες που διαδραματίζονται σε γειτονιές αόρατες γύρω από την Αθήνα.

Οι ιστορίες των αδέσποτων ζώων του «Greek Animal Rescue» αποτυπώνουν τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης, οδηγώντας μία φιλοζωική οργάνωση από το Λονδίνο να κινητοποιηθεί και να ξεκινήσει μία πανευρωπαϊκή εκστρατεία για τα Greekies, τα αδέσποτα από την Ελλάδα που είναι τόσο δημοφιλή για υιοθεσίες στο εξωτερικό.

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα

Υπάρχει τρόπος ένα άρρωστο κυνηγετικό με τρία πόδια να βρεθεί να τρέχει στα λιβάδια του Έσσεξ, χαρούμενο και υγιές; Γιατί τα Greekies είναι τόσο δημοφιλή για υιοθεσία;

Πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ, τα αδέσποτα στη βιομηχανική έρημο του Ασπροπύργου, μία ομάδα νέων εθελοντών που περιπολούν την περιοχή περιθάλποντας τα άρρωστα ζώα και ένας φιλοζωικός σύλλογος στο Λονδίνο. Κοινό τους στοιχείο η αναζήτηση της ελπίδας για μία νέα αρχή, σε μία στιγμή που όλα μοιάζουν χαμένα.

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα

Το Greek Animal Rescue αποτελεί μέρος μίας σειράς κοινωνικών ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, την οποία στηρίζουν το Ίδρυμα Ωνάση και η Στέγη, με τίτλο «Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους ανθρώπους». Σκοπός τους να δοθεί βήμα σε καθημερινούς ήρωες -των οποίων οι προσωπικές ιστορίες δεν είχαν αποτυπωθεί στο φακό- αναδεικνύοντας το πόσο αποτελεσματικά και διαφορετικά διαχειρίστηκαν στην κρίση.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

protothema.gr

Shares 46

Σχόλια


Read more:
Close