Μενού

Γνωρίστε τον Piggy Smalls, το λατρεμένο κατοικίδιο που προκαλεί αναταραχές στα social media κάνοντας jet ski και αράζοντας με τους ναυαγοσώστες!

Shares 27

κατοικίδιο Έχει λατρέψει το Instagram όπως ένα γουρούνι λατρεύει τη λάσπη.

Το ανέμελο lifestyle του Piggy Smalls έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα στα social media όπου οι καθημερινές του περιπέτειες εξιστορούνται με αξιοζήλευτο τρόπο.

Όταν δε μασά τα Weet-Bix και τις μπανάνες του, το γουρουνάκι του Instagram, που ζει στην εμβληματική παραλία του Σίδνε’ι” Palm Beach, κάνει jet ski και αράζει με τους ναυαγοσώστες – προς μεγάλη ευχαρίστηση των θαυμαστών του.

κατοικίδιο

Αυτό το γουρουνάκι: ο Piggy Smalls έχει τη δικιά του σελίδα στο Instagram όπου οι καθημερινές του περιπέτειες εξιστορούνται με αξιοζήλευτο τρόπο.

κατοικίδιο

Εθισμένος στην αδρεναλίνη: Ενώ τα περισσότερα γουρουνάκια προτιμούν να κυλιούνται στη λάσπη, ο Piggy Smalls προτιμά να κάνει jet ski

Ο Piggy Smalls ανήκει στην star των social media Indy Clinton.

Η Indy, 18 ετών, έχει πάνω από 71.000 ακόλουθους στο Instagram , με τους οποίους μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες από την ζωή της στο Palm Beach.

Λέει ότι όταν πρωτοπήρε τον Piggy Smalls από την αγορά των αγροτών εννιά βδομάδες πριν ήταν τόσο μικρός όσο ένα κουτί χαρτομάντιλα και τρεφόταν με γάλα διαίτης.

κατοικίδιο

κατοικίδιο

κατοικίδιο

H Indy ξεκίνησε τη σελίδα Piggy Smalls στο Instagram που πλέον έχει πάνω από ακόλουθους.
Το πανέμορφο ζωάκι έχει προσελκύσει την προσοχή ακόμα και μίας τηλεοπτικής σειράς.

κατοικίδιο

Κάθε μέρα βγαίνει τουλάχιστον δύο ώρες για βόλτα, σταματάνε για φωτογραφίες και το μικρό γουρουνάκι μπορεί να αναγνωρίσει και το είδωλό του στη κάμερα όταν βγάζουν selfie – και μία ωραία μέρα συμπεριλαμβάνει και μία βόλτα με jetski..

“Εχει πολύ πλάκα, είναι ένα περιπετειώδες γουρουνάκι.”

κατοικίδιο

κατοικίδιο

Η Indy, ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από όταν ήταν ακόμα 15 χρονών.

Λέει ότι το ξεκίνησε γιατί όλοι το κάναν και ποτέ δεν φανταζόταν τις διαστάσεις που θα μπορούσε να πάρει το θέμα.

Του χρόνου, τελειώνοντας το σχολείο, σχεδιάζει να μεγαλώσει το blog της και να ασχοληθεί με θέματα lifestyle και ταξίδια.

κατοικίδιο

κατοικίδιο

«Νομίζω το να ζεις στην Αυστραλία είναι όπως το φαντάζεται ο κόσμος. Έχεις πανέμορφες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, λευκή άμμο. Πολλοί προσελκύονται από το lifestyle που έχει να προσφέρει αυτή η χώρα..» , και είναι και ο λόγος που πιστεύει ότι έχει επιτυχία και αυτό που κάνει.

κατοικίδιο

κατοικίδιο

Δυστυχώς για τον Piggy Smalls, ο τρόπος ζωής που κάνει θα πρέπει να τελειώσει σύντομα. Γιατί δεν είναι γουρούνι μινιατούρα και έτσι η Indy δεν θα μπορεί να το κρατήσει για πάντα, και έτσι θα αναγκαστεί να το δώσει σε ένα φίλο της που έχει φάρμα, στο Newcastle.

Αλλά η σχέση τους δεν θα τελειώσει εκεί, αφού η Indy ελπίζει να μπορεί να  τον επισκέπτεται συχνά.

κατοικίδιο

 

fanpage.gr

Shares 27

Σχόλια


big sexy dick pictures college girls compare dick size

Read more:
Close