Μενού

Γιόγκα με κατσίκες! Το νέο trend του Καλοκαιριού!

Shares 17

κατσίκες γιόγκα Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο είδος άσκησης, γιατί όχι, γιόγκα με κατσίκες… Δείτε το βίντεο με το νέο trend που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Γιόγκα κάνατε, power γιόγκα δοκιμάσατε, aerial γιόγκα «γευτήκατε», ώρα όμως να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Τι πιο συναρπαστικό από γιόγκα με… κατσίκες!

Καλά ακούσατε! Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βιντεάκια με κατσίκες που κάνουν «ντου» σε μαθήματα γιόγκα. Οι μαθητές κάνουν κανονικά τις ασκήσεις τους και προσπαθούν να ηρεμήσουν παρά τα… χοροπηδηχτά των κατσικών. Μάλιστα, οι… τυχεροί απολαμβάνουν τις ίδιες τις κατσίκες να κάνουν και αυτές γιόγκα, ανεβαίνοντας στην πλάτη τους την ώρα που αυτοί εκτελούν τις ασκήσεις.

«Ποιος δεν αγαπά τις κατσίκες και ειδικότερα τα μωρά τους; Είναι τέλειο να συνδυάζεται η γιόγκα με τη φύση! Έχω δοκιμάσει πολλά, αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο», δηλώνει χρόνια μαθητής της γιόγκα και νέος στην γιόγκα με κατσίκες. Ο υπεύθυνος του προγράμματος αυτού που πλέον γίνεται σε πολλές χώρες, αναφέρει: «Στην αρχή στο μάθημα ήταν δύο ή τρία άτομα, τώρα είμαστε «κλεισμένοι» για όλο το Καλοκαίρι! Λογικό, αφού και χαλαρώνεις και γελάς όλη την ώρα με τις κατσίκες!».

Δείτε το viral βίντεο:

newsit.gr

Shares 17

Σχόλια


Read more:
Close