Μενού

Οι γιατροί έλεγαν πως αυτό το κουτάβι θα ζήσει το πολύ 6 μήνες και σήμερα γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια

Shares 403

κουτάβι Η Erica Mahnken δεν είχε σκοπό να υιοθετήσει ένα κουτάβι – και σίγουρα δεν θα επέλεγε κάποιο που να έχει μόλις έξι μήνες ζωής.

Αλλά όταν η Mahnken επισκέφθηκε τη φίλη της, τη Lorraine Healy, η οποία είναι ιδρύτρια της Husky House, μιας ομάδας διάσωσης σκύλων στο New Jersey, αμέσως ερωτεύτηκε τη Honey – ένα γλυκό αλλά άρρωστο κουτάβι.

κουτάβι

«H φίλη μου είχε πει,“Για δες την, είναι τόσο μικρή και τόσο χαριτωμένη,”» είπε η Mahnken. «Και εγώ της είπα, «δεν θέλω να τη δω γιατί θα στεναχωρηθώ.»

Αλλά η Mahnken έριξε τελικά μια ματιά στην 2 μηνών Honey, που ζούσε στο πλυσταριό της Healy με την αδελφή της, τη Sasha. Η Honey ήταν το μικρότερο από τα δύο σκυλιά – ζύγιζε περίπου 3 κιλά, ενώ η αδερφή της ζύγιζε 10 σύμφωνα με την Mahnken.

κουτάβι

Αλλά η μη αύξηση του σωματικού της βάρους ήταν το μικρότερο από τα προβλήματά της Honey – είχε επίσης συγγενή καρδιοπάθεια.

Ο Δρ. Merrick Fultz, ένας κτηνίατρος στην κτηνιατρική κλινική Blue Pearl στην Τάμπα της Φλόριντα, δήλωσε στο Dodo ότι η ασθένειά της, που ονομάζεται υποβαλβιδική στένωση, μπορεί να βλάψει την καρδιά της και να οδηγήσει το σκυλί στο θάνατο.

κουτάβι

Η Mahnken μισούσε στην ιδέα ότι η Honey  δεν θα μπορούσε να γευθεί τις χαρές της ζωής, έτσι, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον  Michael Favor, άρχισαν να γράφουν μια λίστα για τη μικρή Honey.

«Η Healy θα την άφηνε να ζήσει τη σύντομη ζωή της στο καταφύγιο», δήλωσε η Mahnken. «Αλλά ένιωθα άσχημα, έτσι σκέφτηκα να την πάρω στο σπίτι μου, να φτιάξω μια λίστα, και να την αφήσω να κάνει ό,τι θα ήθελε να κάνει κάθε κουτάβι.»

κουτάβι

Η Honey πήγε στην παιδική χαρά…

κουτάβι

…επισκέφθηκε την παραλία…

A post shared by HONEY? (@sweetlifeof_honey) on

…πέρασε μια μέρα εκπαίδευσης με τους αστυνομικούς του τμήματος της Νέας Υόρκης…

κουτάβι

…συνάντησε την Polly την κατσίκα από ένα τοπικό καταφύγιο, το Goats of Anarchy…

κουτάβι

…μπήκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα…

κουτάβι

…κάθισε στην αγκαλιά του Αϊ-Βασίλη…

κουτάβι

…και έπαιξε στο χιόνι.

κουτάβι

Όταν η Honey  έφτασε στην ηλικία των 6 μηνών, ήταν ακόμα ζωντανή.

κουτάβι

Η Mahnken πήρε τη Honey στον κτηνίατρο για τις τυπικές της εξετάσεις, και όλοι έμειναν έκπληκτοι με τη βελτίωσή της.

«Την πρώτη φορά που ήρθε, δεν νομίζαμε ότι θα έφευγε από το νοσοκομείο – ήταν τόσο άρρωστη”», είπε η Mahnken. «Αλλά τώρα είναι όλοι έκπληκτοι. Στην τελευταία μας συνάντηση, ο κτηνίατρος είπε, «η μόνη εξήγηση που έχω να δώσω είναι η αγάπη.»

κουτάβι

«Είναι ένα θαύμα,» πρόσθεσε η Mahnken. «Αυτό δείχνει τι μπορεί να κάνει η αγάπη.»

Αυτή την εβδομάδα, η Honey  γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια. Για να τιμήσει αυτή τη σπουδαία ημέρα, η Mahnken έκανε ένα μεγάλο πάρτι για εκείνη.

κουτάβι

«Της άρεσε πολύ η τούρτα των γενεθλίων της και το πάρτι, αλλά κουράζεται πολύ γρήγορα, έτσι κοιμήθηκε όλη τη νύχτα», δήλωσε η Mahnken. «Αλλά πέρασε όμορφα.»

κουτάβι

Η Mahnken δεν ξέρει πόσο καιρό θα είναι η Honey στη ζωή της, αλλά κάνει τα πάντα γι’ αυτήν, κάθε μέρα.

κουτάβι

«Θέλω να την κάνω σκύλο θεραπείας, έτσι ώστε να μπορεί να πηγαίνει σε νοσοκομεία για παιδιά και να δείχνει στα παιδιά ότι πάντα υπάρχει ελπίδα», δήλωσε η Mahnken.

Η Mahnken ελπίζει, επίσης, ότι η Honey θα εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν άρρωστα σκυλιά.

κουτάβι

«Ο κόσμος μου έλεγε,”Είσαι τρελή; Θα στεναχωρηθείς,” αλλά εγώ νιώθω τόσο καλά γι’ αυτό, » δήλωσε η Mahnken. «Μην απορρίπτετε ένα σκυλί μόνο και μόνο επειδή είναι άρρωστο. Αν το είχα αγνοήσει τότε, μπορεί να μην ήταν εδώ που είναι σήμερα.»

κουτάβι

diaforetiko.gr

Shares 403

Σχόλια


Read more:
Close