Μενού

Γάτα που διασώθηκε, κοιμάται κάθε βράδυ στο κουκλίστικο κρεβάτι της σαν άνθρωπος

Shares 325

Γάτα Όταν ήταν περίπου 3 ετών, μια γάτα, η Sophie, διασώθηκε από μια τραγική κατάσταση. Την άτυχη γατούλα την είχαν στοιβαγμένη μαζί με άλλα ζώα σε κάτι κλουβιά. Ευτυχώς, τη βρήκε το κέντρο διάσωσης Animal Rescue League of Boston (ARL), και σύντομα υιοθετήθηκε από τη νέα της οικογένεια.

Γάτα

Η Sophie είναι μια απίστευτα γλυκιά και στοργική γάτα, και το μόνο που θέλει είναι να είναι γύρω από τους ιδιοκτήτες της, όσο περισσότερο γίνεται. Τις πρώτες νύχτες αφότου υιοθετήθηκε, οι γονείς της την έβαζαν στο κρεβάτι της, αλλά εκείνη σηκωνόταν και πήγαινε πάνω στη συρταριέρα. Ήταν σαν να ήθελε να είναι αρκετά ψηλά για να παρακολουθεί τους ιδιοκτήτες της, και για να βεβαιωθεί ότι δεν θα φύγουν χωρίς να το πάρει εκείνη χαμπάρι.

Γάτα

«Την άφησα να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας, αλλά εκείνη ήθελε να κοιμάται στη συρταριέρα,» είπε η Christianna Viscusi, η ιδιοκτήτρια της Sophie . «Έτσι, μετά από μερικές νύχτες καθάρισα τη συρταριέρα και έβαλα το κρεβάτι της εκεί. Τώρα ανεβαίνει κι εκείνη στο κρεβάτι της όταν πηγαίνουμε εμείς για ύπνο.»

Γάτα

Το κρεβάτι της Sophie είναι μια μικρογραφία ενός ανθρώπινου κρεβατιού. Έχει, επίσης, τα δικά της σεντόνια και παπλώματα!

«Κοιμάται όλη τη νύχτα εκεί», δήλωσε η Viscusi. «Σηκώνεται μόνο μία φορά γύρω στις τρεις για ένα σνακ, και μετά ξανακοιμάται μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι μας το πρωί.»

Γάτα

Αλλά η Sophie δεν αγαπάει μόνο τον ύπνο, λατρεύει επίσης και τις βόλτες.

Γάτα

«Αν της πω,“Sophie πάμε έξω;” θα έρθει τρέχοντας να της βάλω το λουρί για να πάμε βόλτα,» είπε η Viscusi. «Όταν μπαίνω στο σπίτι από τη δουλειά με περιμένει στην πόρτα και κάνει κύκλους για να την βγάλω έξω. Καθόμαστε στην αυλή για τουλάχιστον μια ώρα, γιατί ξέρω ότι με περιμένει με αγωνία όλη την ημέρα.»

Γάτα

Όταν η Viscusi ξεκίνησε να βγάζει τη Sophie έξω, παρατήρησε ότι ένας από τους γάτους του γείτονα άρχισε να τους ακολουθεί. Όπου κι αν πήγαιναν, ο Scottie τους ακολουθούσε.

Αρχικά η ιδιοκτήτρια της Sophie δεν έδινε σημασία – μέχρι που ανακάλυψε ότι ο Scottie υιοθετήθηκε την περίοδο που υιοθετήθηκε και η Sophie.

Γάτα

«Είναι πολύ πιθανό να ήταν στο ίδιο μέρος και να τους πήγαν σε διαφορετικά καταφύγια, δεν ξέρω όμως τι πραγματικά συνέβη,» είπε η Viscusi. «Απλά η επιμονή του μας κάνει να αναρωτιόμαστε. Ειδικά επειδή οι ιδιοκτήτες του Scottie είπαν ότι δεν κάνει παρέα με άλλες γάτες και είναι εντυπωσιασμένοι από το πόσο πολύ θέλει να είναι γύρω από τη Sophie.»

Γάτα

Δεν ξέρουμε αν ο Scottie και η Sophie ήταν στο ίδιο καταφύγιο ή αν ήταν μαζί και πιο πριν, αλλά σε κάθε περίπτωση, λατρεύουν ο ένας τον άλλο και να αγαπούν να βγαίνουν μαζί τις βόλτες τους.

«Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω, εκείνος τρέχει να μας προλάβει», είπε η Viscusi. «Το καλοκαίρι μας βλέπει στο μπαλκόνι μας από τον κήπο του, έρχεται κοντά και κλαίει για να του ανοίξουμε την κάτω πόρτα. Είναι πολύ χαριτωμένος!»

Γάτα

Η Sophie μπορεί να είχε ένα άσχημο ξεκίνημα στη ζωή της, αλλά το παρελθόν της δεν έχει επηρεάσει τη γλυκιά της προσωπικότητα ή την αγάπη της για τη ζωή. Φαίνεται να είναι πολύ ευγνώμων που έχει τώρα ένα κρεβάτι για να κοιμάται, ένα φίλο για να παίζει και μια οικογένεια που τη λατρεύει.

Γάτα

Πηγή: diaforetiko.gr

Shares 325

Σχόλια


Read more:
Close