Μενού

Γάτα «φοράει» κυριολεκτικά την καρδιά στο στήθος της και έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου

Shares 202

Γάτα To τρίχωμα είναι ίσως αυτό που παρατηρούμε πρώτο σ’ ένα ζώο. Μερικά είδη τριχώματος είναι πολύ πιο μαλακά απ’ όσο φαίνονται, ενώ άλλα είναι τόσο ξεχωριστά που μας κάνουν να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

Γνωρίστε τη γλυκιά Zoë, τη γάτα που κυριολεκτικά φοράει την καρδιά της στο στήθος της.

Γάτα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι άνθρωποι της Zoë ήταν οι πρώτοι που παρατήρησαν το σημάδι της σε σχήμα καρδιάς. Όταν την πρωτογνώρισαν, είχαν σκοπό να υιοθετήσουν την αδελφή της, την Izzy. Ωστόσο, όταν είδαν τη Zoë και τη μεγάλη καρδιά της, την ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Και χάρη στο σημάδι της Zoë, οι δύο αδελφές κατάφεραν να μείνουν ενωμένες, αφού υιοθετήθηκαν και οι δύο.

Γάτα

Καθώς μεγάλωνε η Zoë, μεγάλωνε και το σημάδι της.

Γάτα

Η Zoë είναι γνωστή ως η γάτα «Ντάμα Κούπα».

Γάτα

Και της αρέσουν πολύ τα αστεία!

Γάτα

Αν και η Zoë  ήταν αρχικά το κέντρο της προσοχής, η Izzy έχει κερδίσει τη θέση της με το διασκεδαστικό κι εκφραστικό πρόσωπό της.

Γάτα

Οι δύο γάτες μπορεί να μοιάζουν πολύ εξωτερικά αλλά έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Η Izzy είναι πιο ζωηρή και αναζητά χωρίς φόβο νέες περιπέτειες, ενώ η Zoë είναι προσεκτική, αλλά πολύ περίεργη. Αλλά γενικά, είναι και οι δύο στοργικές με τους ανθρώπους τους και πολύ αγαπημένες μεταξύ τους.

Γάτα

Ο αδελφικός δεσμός είναι άλλωστε πολύτιμος.

διαφορετικό

Shares 202

Σχόλια


Read more:
Close