Μενού

Γάτα έκλεισε τους ιδιοκτήτες έξω από το σπίτι!

Shares 35

Γάτα Απορημένος ο τηλεφωνητής που δέχθηκε την κλήση του Mohammed Lokman από το Κονέκτικατ ρωτούσε και ξαναρωτούσε για να σιγουρευτεί αν έχει καταλάβει καλά, καθώς ο καλών του έλεγε πως η γάτα του δεν άφηνε τον ίδιο και τη γυναίκα του να μπουν στο σπίτι τους!

Ο Lokman είχε τηλεφωνήσει λίγο πριν τις 2 τη νύχτα επιμένοντας πως η γάτα του είχε γίνει πολύ επιθετική και δεν τους άφηνε να μπουν στο σπίτι.

«Μου επιτέθηκε ενώ ήμουν μέσα στο σπίτι, μου γρατζούνισε το πόδι και με δάγκωσε, έτσι εγώ κι η γυναίκα μου βρήκαμε έξω και τώρα δεν μπορούμε να μπούμε στο σπίτι. Μας έχει κλείσει έξω εδώ και τρεις- τέσσερις ώρες!», έλεγε ο άνδρας καλώντας την Άμεση Δράση.

Στον εμβρόντητο τηλεφωνητή ο Lokman εξήγησε πως η γάτα του είχε γεννήσει την προηγούμενη νύχτα αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε δείξει επιθετική συμπεριφορά. Μετά, όπως περιέγραψε, μπήκε στο σπίτι και άλλαξε ρούχα και από εκείνη τη στιγμή η γάτα έγινε πολύ επιθετική. Προσπάθησε, είπε, να την κλειδώσει σε ένα δωμάτιο αλλά εκείνη επιτέθηκε ξανά. «Δεν μπορούμε να κινηθούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι πολύ επιθετική», περιέγραψε εξηγώντας πως καθόντουσαν με τη γυναίκα του στο αυτοκίνητό τους σε ένα πάρκινγκ, επειδή δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι τους.

Η αστυνομία τους συμβούλεψε να μείνουν μακριά από τη γάτα και κατάφερε να τους βάλει ξανά στο σπίτι τους.

Αργότερα ο Lokman μίλησε στο CBS2 και είπε πως είναι όλοι καλά, και η γάτα με ο γατάκι της. Τόνισε πως δεν είχε ποτέ ξανά τέτοια συμπεριφορά το κατοικίδιό του και δεν ήξερε γιατί είχε τόση επιθετικότητα.

Κτηνίατρος εξήγησε πάντως πως και το πιο φιλικό κατοικίδιο μπορεί να γίνει επιθετικό αλλά συνήθως υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό. «Αν ξέραμε πως υπήρχε και νεογέννητο γατάκι εξαρχής, θα το βλέπαμε διαφορετικά», είπε, προσθέτοντας πως πιθανώς η γάτα ένιωσε απειλή και πως έπρεπε να προστατεύσει το μικρό της.

newsbeast.gr

loading...
Shares 35

Σχόλια


Read more:
Close