Μενού

Φρέγια: Η σκυλίτσα που αγνόησαν 19.000 υποψήφιοι ιδιοκτήτες (Εικόνες)

Shares 182

υιοθεσία αδέσποτων Η ιστορία της Φρέγια δεν είναι σίγουρα ευχάριστη. Αλλά και η ζωή η ίδια δεν είναι συχνά ευχάριστη…

Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Φρέγια βρέθηκε από φιλόζωους να περιπλανιέται ταλαιπωρημένη στους δρόμους του Λίβερπουλ. Για καλή της τύχη, υπήρξαν άνθρωποι που νοιάστηκαν για την τύχη της και της εξασφάλισαν ένα καλύτερο μέλλον.
Σε ηλικία έξι μηνών, το πανέμορφο, φιλικό και καλοκάγαθο μπουλ τεριέ μεταφέρθηκε στο Freshfields Animal Centre όπου και αγαπήθηκε παράφορα από όλους τους εργαζόμενους για τον καλό του χαρακτήρα. Όλοι τους, βέβαια, ήλπιζαν να αποχωριστούν σύντομα τη Φρέγια, να βρει ένα σπίτι και μια οικογένεια να την υιοθετήσει.
Έχουν περάσει έξι χρόνια και 18,720 υποψήφιοι ιδιοκτήτες από το καταφύγιο, κανείς όμως δεν επέλεξε την γλυκιά αυτή σκυλίτσα με τους 700 φίλους στο Facebook. Και σαν να μην έφτανε αυτό, με τα χρόνια η Φρέγια εμφάνισε επιληψία…
υιοθεσία αδέσποτων

υιοθεσία αδέσποτων

υιοθεσία αδέσποτων
Αν νιώθετε άσχημα διαβάζοντας την αδικία που βιώνει η Φρέγια, υπάρχει και το καλό κομμάτι στην ιστορία. Η επιληψία είναι μια ασθένεια που ναι μεν σε «σκοτώνει» όταν βλέπεις το σκυλάκι σου να υποφέρει από μια κρίση, εντούτοις το ίδιο δεν υποφέρει τόσο όσο εσύ νομίζεις και μπορεί με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή να ζήσει ζωή χαρισάμενη.
υιοθεσία αδέσποτων
Επιπλέον, η Φρέγια όντως ζει ζωή χαρισάμενη στο καταφύγιο μια και όλοι έχουν πέσει πάνω της, έχοντας της αδυναμία. Η ίδια, δε, δείχνει να απολαμβάνει την καθημερινότητα και να μην πολυνοιάζεται για το γεγονός ότι δεν συγκίνησε κάποιον από τους 18,720.
Μάλλον δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο…

cnn.gr

Shares 182

Σχόλια


Read more:
Close