Μενού

Φοβόταν τον σκύλο λόγω της ράτσας του. Μόλις δείτε όμως τι έκανε για την κόρη της θα μείνετε άφωνοι!

Shares 237

Σκύλος Τα σκυλιά που χρησιμοποιούνται σε μάχες έχουν πολύ κακή φήμη. Ράτσες όπως τα pit bulls για παράδειγμα, βιώνουν την προκατάληψη από πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, η ιστορία αυτού του σκυλιού αποδεικνύει πως ο χαρακτήρας ενός σκύλου δεν εξαρτάται 100% από την ράτσα του.

Ο Greg Heynen ήταν ένας από αυτούς που ήταν προκατειλημμένοι ενάντια στα pit bulls και δεν ένιωθε άνετα κοντά στον σκύλο της γυναίκας του, που ήταν μίξη Labrador με pit bul. Όταν έμεναν μαζί, ο Greg ένιωθε πως ο Zack τον μισούσε. Γινόταν συχνά επιθετικός και δεν ήταν χαλαρός κοντά του. Έτσι, εκείνος φοβόταν πολύ την αντίδρασή του όταν ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη.

Σκύλος

«Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε δύο σκυλιά πριν το γάμο και τα πήραμε μαζί μας. Το δικό της ήταν ο Zack και με μισούσε. Όταν η κόρη μας γεννήθηκε, είπα στη γυναίκα μου: “Εάν φέρεται έτσι και στο μωρό, έχει φύγει.”

Σκύλος

Φέραμε την κόρη μας από το νοσοκομείο και τα δύο την μύριζαν και κουνούσαν την ουρά τους. Έπρεπε να τραβήξω τον Zack γιατί δεν σταματούσε να την γλύφει. Από εκείνη τη στιγμή έγινε ο προστάτης της και οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Εάν την είχαμε σε μία κουβέρτα στο πάτωμα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει τουλάχιστον μία από τις πατούσες του πάνω στην κουβέρτα.

Όταν μεγάλωσε λιγάκι, πήγαινε στο κρεβάτι της και κοιμόταν δίπλα της. Κάπως το ήξερε ότι πλησίαζε η ώρα να πέσει για ύπνο και την ακολουθούσε μέχρι το δωμάτιό της.

Δυστυχώς όμως, ο Zack δηλητηριάστηκε από αγνώστους και έχασε τραγικά τη ζωή του.

Σκύλος

Εκείνο το βράδυ, καθώς είχε έρθει η ώρα να πάει η κόρη μας για ύπνο, όλοι μας καταλάβαμε τι είχε συμβεί. Μετά από 5 χρόνια, πλέον δεν μπορούσε να την συνοδέψει στο κρεβάτι της. Εκείνη μας κοίταξε με ένα βλέμμα πανικού ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Σκύλος

Εκείνη τη στιγμή, το σκυλί κατάφερε και σηκώθηκε και της έγνεψε με το κεφάλι. Πήγαν μαζί προς το κρεβάτι της και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Από τότε και για τα επόμενα 6 χρόνια, ο άλλος μας σκύλος την περίμενε κάθε βράδυ στις σκάλες, λες και το πνεύμα του Zack είχε μείνει εκεί μαζί μας.

Μία πολύ συγκινητική ιστορία. Τα σκυλιά γίνονται πραγματικά ένα κομμάτι της οικογένειας με την αγάπη και την αφοσίωσή τους!

fanpage.gr

Shares 237

Σχόλια


Read more:
Close