Μενού

Φοβερό βίντεο: Σκύλος γίνεται φύλακας-άγγελος για γατάκι με κινητικά προβλήματα!

Shares 3K

Σκύλος κινητικά προβλήματα Γάτα Ο Μαξ, είναι ένας υπερπροστατευτικός σκύλος ο οποίος δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια του τον μικρό Ράλφυ, το μικρό γατάκι το οποίo πάσχει από μια σπάνια νευρική ασθένεια που ακούει στο όνομα υποπλασία του σκώληκα της παρεγκεφαλίδας, αλλιώς Σύνδρομο Joubert.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του συνδρόμου Joubert είναι, υπέρπνοια, νεογνική άπνοια και στη συνέχεια ταχύπνοια, ανώμαλες οφθαλμικές και γλωσσικές κινήσεις, υποτονία, αταξία, καθυστέρηση ανάπτυξης, και νοητική υστέρηση.

Η ασθένεια αυτή εμποδίζει τις κινητικές δεξιότητες του Ράλφυ και μειώνει την ικανότητά του να περπατήσει σε ευθεία γραμμή ή να κρατήσει το κεφάλι του σταθερό.
Το γατάκι ζει στην Αυστραλία και έγιναν αχώριστοι φίλοι με τον Μαξ, όταν ο δεύτερος τον έσωσε από ένα μικρό γκρεμό που είχε πέσει και τον έφερε στο αγρόκτημα όπου ζει μαζί με την οικογένεια Γκρόβεν.
Οι κτηνίατροι τι λένε;

Οι κτηνίατροι επισημαίνουν ότι ο Ράλφυ δεν γνωρίζει καν ότι έχει αυτή την ασθένεια και δεν είναι καθόλου επώδυνο για τον ίδιο. Άλλωστε, έχει τον Μαξ, τον καλύτερο του φίλο να τον προσέχει για πάντα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Shares 3K

Σχόλια


Read more:
Close