Μενού

Φωτογράφος εξειδικεύεται στο να φωτογραφίζει γάτες σε πόζες νίντζα

Shares 55

Αποδεικνύεται ότι οι γάτες γνωρίζουν περισσότερες πολεμικές τέχνες από το νιντζούτσου. Ο Ιάπωνας φωτογράφος Χισακάτα Χιρογιούκι αποφάσισε να αφιερώσει ένα κομμάτι από το χρόνο του, για να φωτογραφίσει γάτες κατά τη διάρκεια των σοβαρών πρακτικών μάχης τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Απειλητικές ματιές, εκρηκτικές κλωτσιές, ισχυρές γροθιές, ο Χιρογιούκι τα έχει καταλάβει όλα αυτά πολύ καλά. Έχει αποδείξει με επιτυχία ότι οι γάτες έχουν ξεκλειδώσει όλες τις μυστικές τεχνικές μάχης και ακόμη και ο κ. Μιγιάγκι θα μπορούσε να μάθει ένα ή δύο πράγματα από αυτούς τους δασκάλους πολεμικών τεχνών. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τις διασκεδαστικές εικόνες.

γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja γάτα σε πόζες γάτα ninja

πηγή

Shares 55

Σχόλια


Read more:
Close