animalplanet.gr | Κατοικίδια & Ζώα

Φωτογραφίζει την κόρη του, αλλά όταν κοιτάζει καλύτερα τη φωτογραφία δεν μπορεί να κρατηθεί

Το Ίντερνετ κάνει λόγο για το καλύτερο Photobomb της χρονιάς. Μόλις δείτε την φωτογραφία, θα καταλάβετε τον λόγο…

Οι φωτογραφίες είναι ο τέλειος τρόπος να θυμόμαστε μοναδικές στιγμές της ζωής μας. Αυτή η φωτογραφία αποτύπωσε μια ιδιαίτερη στιγμή του μικρού κοριτσιού που κανείς δεν περίμενε.

Το Ίντερνετ κάνει λόγο για το καλύτερο Photobomb της χρονιάς και δεν έχει άδικο… Η πιτσιρίκα στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή και η απόδειξη είναι η παρακάτω φωτογραφία. Η ίδια μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της περνούσαν χρόνο μαζί σε ένα γιορτινό φεστιβάλ.  Το φεστιβάλ είχε άμαξες με άλογα και το νεαρότερο μέλος της οικογένειας ζήτησε από τους γονείς της να την βγάλουν μια φωτογραφία με το όμορφο ζώο.

Η πιτσιρίκα ενθουσιασμένη έκατσε μπροστά από την άμαξα, οι γονείς της πάτησαν το κλικ και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Το άλογο εκείνη την ώρα που οι γονείς της πάτησαν το κλικ, έκανε μια απίστευτη κίνηση με το κεφάλι του. 

Στη φωτογραφία φαίνεται σαν να λυγίζει το κεφάλι του ώστε να φαίνεται στην φωτογραφία και χαμογελά. Η φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό, από τότε έχει γίνει viral και όλο το Ίντερνετ υποκλίνεται. «Ορίστε! Ποιος είπε ότι τα άλογα δεν έχουν προσωπικότητα;», σχολιάζει χρήστης του Facebook ενώ άλλος συμπληρώνει: «Αυτή η φωτογραφία μού έφτιαξε το κέφι!».

newsit.gr