Μενού

Η φωτογραφία αυτή περιλαμβάνει όλα τα καλά που έχει μια υιοθεσία ζώου σε μια αστεία selfie

Shares 232

υιοθεσία αδέσποτων Το σκυλί της Tanya Seidman πρόσφατα είχε πεθάνει και ολόκληρη η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου και του 60 σχεδόν κιλών γερμανικού ποιμενικού, ήταν συντετριμμένη!

Για να αποκαταστήσουν το ζώο που έχασαν, επισκέφτηκαν το καταφύγιο ζώων της βόριας Καλιφόρνια για να γνωρίσουν και από κοντά το σκυλί που σκέφτονταν να υιοθετήσουν αλλά εκεί είδαν την Nala! “Ήταν τόσο γλυκιά με τα μεγάλα της μάτια και την ευχάριστη διάθεσή της που αποφασίσαμε αμέσως ότι αυτό το σκυλί ήταν το κατάλληλο για εμάς.” λέει η Tanya. Λίγα λεπτά αργότερα, η Nala βρισκόταν ήδη στο αυτοκίνητο μαζί με την καινούργια της οικογένεια και εκεί ήταν που έβγαλαν την πιο όμορφη φωτογραφία με το χαμόγελο της Nala!

“Η Nala είναι εκπληκτικά καλή με τα παιδιά. Η φωτογραφία αυτή περιλαμβάνει όλα τα καλά που έχει μια υιοθεσία ζώου σε μια αστεία selfie” λέει το καταφύγιο. Φυσικά τα χαμόγελα όχι μόνο δε σταμάτησαν αλλά έγιναν και περισσότερα όσο το σκυλί προσαρμοζόταν στο καινούργιο του περιβάλλον. Λατρεύει τα χάδια, τα φιλιά, την πεζοπορία και το πάρκο σκύλων αλλά το αγαπημένο της, όπως πρόσφατα έμαθε, είναι η μπανάνα!

Με μια υιοθεσία όμως δεν αλλάζει μόνο η ζωή ενός σκυλιού αλλά και του ανθρώπου και αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά η Tanya που δηλώνει “νιώθω ότι η Nala είναι ένα σκυλί που ξέρει να εκτιμά και με κάνει να αισθάνομαι τέλεια που κατάφερα να κάνω μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή ενός μικρού σκυλιού!”

υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων

wonderful.gr

Shares 232

Σχόλια


Read more:
Close