Μενού

Φιλόζωοι ξυλοκόπησαν αλλοδαπό που κλώτσησε σκύλο έξω από ταβέρνα στον Αγ. Δομέτιο

Shares 2K

φιλόζωοι κακοποίηση σκύλων Φιλόζωοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν αλλοδαπό που κλώτσησε σκύλο έξω από ταβέρνα στον Άγιο Δομέτιο  στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο σκύλος θεάθηκε να περιφέρεται έξω από την ταβέρνα και οι πελάτες του πρόσφεραν νερό και φαγητό νομιζόμενοι ότι είναι αδέσποτος.

Στη συνέχεια αλλοδαπός που περνούσε από την ταβέρνα με την γυναίκα του και το ποδήλατο του, κατέβηκε και κλώτσησε τον σκύλο προκαλώντας την αντίδραση των πελατών και του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται μάρτυρες που βρέθηκαν στη σκηνή, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο αλλοδαπός μίλησε σε έντονο ύφος και είπε ότι ο σκύλος είναι δικός του.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι με τον αλλοδαπό να φεύγει απειλώντας πως θα προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ο σκύλος συχνάζει επί καθημερινής βάσεως στην εν λόγω ταβέρνα με τον ίδιο να του προσφέρει νερό και φαγητό.

Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με πολίτες που τον αναγνώρισαν, είναι υπάλληλος στον ιππόδρομο της Λευκωσίας και μετά το περιστατικό ενημερώθηκε ο εργοδότης του ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί του θέματος.

tvonenews.com.cy

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close