Μενού

Έθαψε τον σκύλο του ζωντανό για να τον ξεφορτωθεί αλλά το «πρόβλημα» είναι πως ο σκυλάκος ήθελε πολύ να ζήσει

Shares 881

Σκύλος Λένε πως μπορεί να προσπαθήσεις να θάψεις το παρελθόν σου, αλλά εκείνο θα γυρίσει να σε στοιχειώσει και αυτό συνέβη στην κυριολεξία για έναν άντρα που αποφάσισε να ξεφορτωθεί το σκύλο του, θάβοντάς τον ζωντανό. Ευτυχώς, όμως, το σκυλάκι είχε μεγάλα αποθέματα και το έσωσε η αγάπη του για τη ζωή!

Ήθελε πάρα πολύ να ζήσει, παρότι θαμμένη κάτω από χώμα και πέτρες στην αυλή του ανθρωπόμορφου τέρατος.

Σκύλος

Ο ιδιοκτήτης ήθελε φαίνεται να σιγουρευτεί ότι το σκυλάκι θα έμενε στο χώμα μέχρι να πεθάνει κι έτσι φρόντισε να τη δέσει για να μην δραπετεύσει, αλλά παρά την προσπάθειά του εκείνη επέζησε…

Σκύλος

Το θηλυκό mastiff ζούσε στο Παρίσι όταν ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Κι αν ο βάναυσος τρόπος του αφεντικού της την είχε οδηγήσει στο χώμα, ήταν η καλοσύνη ενός άλλου ανθρώπου που θα την ξαναέφερνε στο φως…Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο Pedro Dinis, που την έσωσε την κατάλληλη στιγμή. “Βρέθηκα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.”

Σκύλος

Ο Dinis έκανε βόλτα τη σκυλίτσα του, Goddess, στην περιοχή Carrieres-sur-Seine, δυτικά από το Παρίσι, όταν κατάλαβε ότι στο χώμα ήταν θαμμένο ένα σκυλί. Φαινόταν μόνο το κεφάλι του κι αυτό μόλις μετά βίας κάτω από τόσο χώμα…

Σκύλος

Κατάλαβε ότι το σκυλάκι είχε τυλιγμένο ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του κι έτσι άρχισε να σκάβει για να τη σώσει. Είχε καταλάβει φυσικά ότι αυτό ήταν δουλειά κάποιου κακόβουλου ανθρώπου κι ότι το σκυλί δεν είχε βρεθεί εκεί από κάποιο ατύχημα. Είχε θαφτεί ζωντανό επίτηδες.

Σκύλος

Ο Dinis είχε για βοηθό στο έργο του τη σκυλίτσα του που έσκαβε με μανία γύρω από το θαμμένο σκυλάκι για να το σώσουν πριν να είναι πολύ αργά!

Σκύλος

Το όνομα του mastiff είναι Athena. Όταν την απελευθέρωσαν από το χώμα, είδαν ότι ήταν δεμένη σε ένα σάκο γεμάτο πέτρες.

Σκύλος

Ο ιδιοκτήτης της την ήθελε σίγουρα νεκρή. Το σκυλί μόλις κατάφερε να βγει από τον λάκκο ήταν σοκαρισμένο και αφυδατωμένο. Ο άντρας που την έσωσε της έδωσε το νερό που είχε μαζί του.

Σκύλος

Ο Dinis καθάρισε το πρόσωπο του δύστυχου σκυλιού και σοκαρισμένος με το γεγονός την τράβηξε φωτογραφίες για να γνωστοποιήσει την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σκύλος

Επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα και το σκυλάκι οδηγήθηκε στο κοντινότερο κτηνιατρείο. Η αστυνομία, με βάση την κατάσταση του σκύλου, υπολογίζει ότι μπορεί να βρισκόταν θαμμένη εκεί αρκετές ώρες.

Σκύλος

Η Athena δεν είχε κάποιο μικροτσίπ και ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της. Είχε όμως ένα τατουάζ που βοήθησε την αστυνομία να τον βρει τελικά. Επρόκειτο για έναν 21χρονο, ο οποίος στην κατάθεσή του δήλωσε ότι το σκυλί είχε διαφύγει μόνο του από το σπίτι. Το δεκάχρονο σκυλάκι όμως πάσχει από αρθριτικά και θα ήταν αδύνατο να είχε σκάψει μόνο του την τρύπα στην οποία είχε βρεθεί.

Σκύλος

Ο νεαρός τιμωρήθηκε με $31,000 πρόστιμο και 2 χρόνια φυλάκισης. Ευτυχώς όμως σήμερα ζει ευτυχισμένη με μια ομάδα διάσωσης σκύλων, πολλά σκυλάκια που της κάνουν παρέα και μια οικογένεια που την αγαπάει, τους Jean-Pierre και Raymonde Delfosse.

Σκύλος
Shares 881

Σχόλια


Read more:
Close