Μενού

Έσωσαν τα δυο σκυλάκια που κάποιος πέταξε σε άδεια δεξαμενή για να πεθάνουν από δίψα και πείνα στη Λήμνο

Shares 497

Λήμνος κακοποίηση ζώων διάσωση ζώων Τα δυο σκυλιά που εντόπισε κάτοικος της Λήμνου να βρίσκονται πεταμένα μέσα σε άδεια τσιμεντένια δεξαμενή στο χωριό Βάρος στην περιοχή της Χαβούζας απεγκλώβισαν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι πυροσβέστες που κλήθηκαν από το Φιλοζωικό Σύλλογο Λήμνου για να βοηθήσουν αυτά τα πλάσματα.

Τα σκυλάκια δε βρέθηκαν από μόνα τους μέσα στη δεξαμενή, αλλά κάποιος εγκληματίας τα έριξε μέσα για να πεθάνουν από δίψα και πείνα. Για το λόγο αυτό ο Φιλοζωικός Σύλλογος Λήμνου κάνει έκκληση σε όποιον  γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στο δράστη να επικοινωνήσει μαζί του στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6946442210 και 6978690683.

Λήμνος κακοποίηση ζώων διάσωση ζώων

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Λήμνου σε ανακοίνωσή του αναφέρει για το περιστατικό: «Μπροστά σε ένα εξοργιστικό θέαμα βρεθήκαμε όταν μετά από ενημέρωση συντοπίτη μας βρήκαμε δύο σκυλιά πεταμένα μέσα σε μια τσιμεντένια δεξαμενή έξω από το χωριό Βάρος, στην περιοχή Χαβούζα. Πετάχτηκαν εκεί από κάποιον άλλον, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συντοπίτη μας με σκοπό να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα.

Λήμνος κακοποίηση ζώων διάσωση ζώων

Ενημερώσαμε την Πυροσβεστική η οποία έσπευσε να απεγκλωβίσει τα δύο άτυχα ζώα. Πόσο συγκλονιστικό είναι να βλέπεις 2 ζώα εγκλωβισμένα σ” ένα χώρο να περιμένουν το θάνατό τους. Να σε κοιτούν παράξενα γιατί δεν καταλαβαίνουν τι τους συμβαίνει.

Ήταν πεινασμένα και πάρα πολύ διψασμένα. Μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος και θα τα φροντίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Λήμνος κακοποίηση ζώων διάσωση ζώων

Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες Νίκο Μουταφτσή, Αναστάσιο Δομανολό, Στέφανο Λαγό και τον αξιωματικό υπηρεσίας Απόστολο Τούφο που έσωσαν τα άμοιρα αυτά πλάσματα. Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το συμβάν, αν γνωρίζει τον ιδιοκτήτη ή αν είδε κάτι παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6946442210 και 6978690683».

istoriesadespoton.gr

Shares 497

Σχόλια


Read more:
Close