Μενού

Έσωσαν σκύλο πυροβολημένο εξ επαφής στο κεφάλι (Εικόνες)

Shares 294
Σκύλος Έσωσαν σκύλο πυροβολημένο εξ επαφής στο κεφάλι

Μέλη της ομάδας Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου μετέφεραν στο κτηνιατρείο του Νίκου Πλούμη τον αδέσποτο σκύλο που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος βρέθηκε πυροβολημένος εξ επαφής στο κεφάλι με καραμπίνα.

Σύμφωνα με την κτηνιατρική γνωμάτευση ο δράστης πυροβόλησε από πολύ μικρή απόσταση το ζώο με αποτέλεσμα τα φυσίγγια να του τρυπήσουν όλο το δεξί άνω χείλος, σπάζοντας ακόμα και την ωμοπλάτη του, ενώ του τύφλωσαν και το αριστερό του μάτι. Ο κτηνίατρος αφιλοκερδώς καθάρισε τις πληγές του, έραψε τα τραύματά του και τον στείρωσε.

Σκύλος

Ο Τζόκερ, όπως τον ονόμασαν οι φιλόζωοι, μετά τη δίωρη χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε σε σπίτι εθελόντριας μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να βρεθεί για εκείνον ένα παντοτινό σπιτικό όπου θα ζήσει με ασφάλεια. Τρέφεται με μαλακή τροφή σε μορφή κονσέρβας καθώς οι πληγές στο στόμα του δεν του επιτρέπουν να μασήσει ξηρά τροφή.

Εάν έχετε τη δυνατότητα να συμβάλλετε στα έξοδα της φροντίδας του σκυλάκου επικοινωνήστε με την ομάδα Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου μέσω facebook.

Δυστυχώς άλλο ένα έγκλημα εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου αδέσποτου σκύλου θα παραμείνει ατιμώρητο καθώς κανείς δεν είδε και δεν άκουσε το παραμικρό.

Σκύλος

istoriesadespoton.gr

Shares 294

Σχόλια


Read more:
Close