Μενού

Έσωσαν αυτές τις πάπιες που δεν είχαν ξαναδεί νερό αλλά δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη (Βίντεο)

Shares 248

πάπιες Δεκάδες πάπιες που γλίτωσαν από τον αδιάφορο ιδιοκτήτη τους βούτηξαν για πρώτη φορά στο νερό (!) όταν η οργάνωση που τις διέσωσε τις οδήγησε -με πολύ κόπο- σε μία λίμνη.

Οι πάπιες μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν δει ποτέ νερό καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους κρατούσε τουλάχιστον 160 πτηνά σε άθλιες συνθήκες, στοιβαγμένα μέσα σε ένα παράπηγμα, με αποτέλεσμα εκτός του ότι οι πάπιες δεν ήξεραν να κολυμπούν, να υποφέρουν από μολύνσεις, τραυματισμένα πόδια και υποσιτισμό.

Η οργάνωση Woodstock Animal Sanctuary, στο Woodstock της Νέας Υόρκης φρόντισε τις άτυχες πάπιες και τους έδωσε την ευκαιρία για το αυτονόητο: να βουτήξουν και να απολαύσουν το νερό.

Τα πράγματα δεν ήταν βέβαια τόσο απλά καθώς αρχικά οι πάπιες αρνούνταν να κατευθυνθούν προς τη λίμνη- αφού δεν είχαν ξαναδεί νερό!

Όταν φτάνουν στη λίμνη είναι πολύ διστακτικές και πετάγονται έξω από το νερό. Έπειτα από λίγο όμως, συνηθίζουν κάνοντας αυτό που ήταν εξαρχής προορισμένες να κάνουν και απολαμβάνουν όλες μαζί το νερό και το παιχνίδι!

Δείτε το βίντεο

tilestwra.com

Shares 248

Σχόλια


Read more:
Close