Μενού

ΑΙΣΧΟΣ: Άνδρας έριξε στο κουτάβι του νερό και το άφησε στους -32C να παγώσει και να ξεψυχήσει

Shares 1K

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου άφησε το πιστό κατοικίδιο ζώο του να πεθάνει από το κρύο, ρίχνοντας παγωμένο νερό πάνω του και αφήνοντάς το έξω στο χιόνι στους μείον 32C. Εκείνη ήταν μία από τις πιο κρύες νύχτες της Ρωσίας.

Οι διασώστες έφτασαν στο ζώο όταν άκουσαν το κλάμα του. Το άτυχο κουτάβι ήταν ακόμα ζωντανό, αλλά ήταν παγωμένο σε ένα υπαίθριο σπιτάκι σκύλου στο Yakutsk, την πιο κρύα πόλη στον κόσμο.

Συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν το θηλυκό άσπρο σκυλί, με τα μάτια του γουρλωτά και φοβισμένα, να κουνάει το πόδι του παρακαλώντας για βοήθεια.

κουτάβι άφησε το κουτάβι να παγώσει

Το υπόλοιπο σώμα του κουταβιού ήταν παγωμένο στο χιονισμένο έδαφος.

Ένας εθελοντής στο Yakutsk – την πιο κρύα πόλη του κόσμου – κατάφερε να ελευθερώσει το άτυχο ζώο και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο, αλλά παρά τις άμεσες προσπάθειες του γιατρού, το ενός έτους κουτάβι δεν κατάφερε να σωθεί.

κουτάβι άφησε το κουτάβι να παγώσει

Μια εθελόντρια είπε: “Τα μάτια του δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Έχετε ξαναδεί ποτέ κάποιον άνθρωπο που να θέλει να ζήσει αλλά να πεθαίνει;”

“Ο σκύλος είχε ακριβώς το ίδιο βλέμμα, κατανοούσε τα πάντα, απλά δεν μπορούσε να μιλήσει.”

Οι ακτιβιστές που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων στράφηκαν εναντίον του ιδιοκτήτη, αφότου έφτιαξαν μια λίστα υπογραφών η οποία υπογράφηκε από 10.000 Ρώσους.

“Αυτός ο άνθρωπος έχει πολλά παιδιά,” είπε ένας εθελοντής. “Σήμερα άφησε το σκυλί του να πεθάνει δίπλα στο σπίτι του και αύριο το ίδιο μπορεί να κάνει και στα παιδιά του.”

διαφορετικό

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close