Μενού

Έριξε ξίδι μέσα στο αυτί ενός γέρικου σκύλου. Ο λόγος; Πολύ έξυπνος! (Βίντεο)

Shares 1K

Σκύλος Το αξιολάτρευτο σκυλί που θα δείτε  υποφέρει από αλλεργίες και τα αυτιά του γεμίζουν με υγρό. Ο ιδιοκτήτης του έφτιαξε ένα γρήγορο βίντεο για να μας δείξει πώς αυτός καθαρίζει την ενόχληση από τα  αυτιά του σκύλου του και εξαφανίζει την φαγούρα, χρησιμοποιώντας ξίδι μήλου.

Αγαπάμε τα βίντεο,  σαν κι αυτό εδώ, που μας δείχνουν πώς να κρατάμε τα ζώα μας υγιή και καθαρά. Το ξίδι από μήλο είναι παλιό γιατρικό με πολλές εσωτερικές και εξωτερικές χρήσεις, όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα. Μεταξύ άλλων χρήσεων αυτό καθαρίζει τις  μολύνσεις  στο δέρμα από βακτήρια και μύκητες εξαλείφοντας την φαγούρα και θεραπεύοντας αλλά και προ λαμβάνοντας τις μολύνσεις.

Οι περισσότερες περιπτώσεις μολύνσεων των αυτιών οφείλονται στα Candida, βακτήρια που βρίσκονται στο γαστρεντερικό σύστημα και προκαλούν μόλυνση στα αυτιά του σκύλου αλλά και στα πόδια του.

Να πώς θεραπεύεται η μόλυνση αυτού του είδους:

  1. Αναμίξατε ίσα μέρη αποσταγμένου νερού και ξυδιού. 50/50 είναι η καλύτερη αναλογία.
  2. Με μια σύριγγα ή σταγονόμετρο ρίξτε απαλά 10 σταγόνες από το υγρό στο αυτί του σκύλου. Ποτέ μην βάζετε την σύριγγα μέσα στο αυτί.
  3. Απαλά τρίψτε το αυτί με κυκλικές κινήσεις και απομακρυνθείτε  Αφήστε τον σκύλο να τινάξει το κεφάλι του.

Σημείωση: Μην δοκιμάσετε αυτήν τη θεραπεία  εάν δεν συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας πρώτα. Επίσης, μην το επιχειρήσετε εάν ο σκύλος έχει τρυπημένο τύμπανο.

Έχει ο σκύλος σας τέτοιου είδους ενοχλήσεις από υπερβολική μαγιά στα έντερα του;

Θα του εφαρμόζετε μια τέτοια θεραπεία;

Δείτε το βίντεο

tilestwra.com

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close