Μενού

Εργαζόμενος σε τσίρκο συναντάει τον ελέφαντά του μετά από 15 χρόνια!

Shares 242

ελέφαντας Οι ελέφαντες αποτελούν μερικά από τα πιο αξιαγάπητα ζώα στον κόσμο. Εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο μεγαλόσωμα ζώα, έχουν και τεράστια καρδιά. Το μέγεθος της καρδιάς τους είναι ανάλογο του μεγέθους του σώματός τους.

Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους είναι ότι θρηνούν όπως οι άνθρωποι, όταν χάνουν κάποιον αγαπημένο τους και προστατεύουν τους δικούς ανθρώπους, όταν βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει την έκφραση ότι αυτός έχει μνήμη ελέφαντα. Τώρα θα καταλάβετε, ότι αυτή η έκφραση δεν βγήκε τυχαία.

Ο Charlie Franks εργαζόταν για χρόνια σε ένα τσίρκο. Το 1955, ο Charlie και η γυναίκα του, Madeline, υιοθέτησαν την Sunita, ένα Ασιατικό 5χρονο ελέφαντα. Ο ελέφαντας έγινε μέλος της οικογένειας και ο Charlie την είχε εκπαιδεύσει και την πήγαινε σε παρελάσει και τηλεοπτικές εκπομπές. Σε αντίθεση με τα περισσότερα ζώα που κακοποιούνται στα τσίρκα, η Sunita πήρε μόνο αγάπη από τους ιδιοκτήτες και ήθελε να τους την ανταποδώσει.

Ωστόσο, όταν ο Charlie άρχισε να γερνάει, ήξερε ότι έπρεπε να παρέχει στην Sunita ένα καλύτερο σπιτικό. Έτσι, την δώρησε στο ζωολογικό πάρκο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, αφού ήταν πλέον αδύνατον για αυτήν να επιβιώσει μόνη της στην άγρια φύση.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Charlie να επισκέπτεται την Sunita στο ζωολογικό πάρκο μετά από 15 χρόνια. Όταν πήγε να την επισκεφθεί ήταν ήδη 80 ετών, και γνωρίζοντας ότι δεν του απομένουν πολλά χρόνια ακόμη, δεν ήθελε να φύγει χωρίς να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του ελέφαντα.

Η συνάντησή τους μετά από τόσο χρόνια είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική. Αποδεικνύει, ότι τα ζώα έχουν καρδιά από χρυσάφι και δεν ξεχνάνε ποτέ τον άνθρωπο που τους φρόντισε και τους αγάπησε.

tilestwra.com

Shares 242

Σχόλια


Read more:
Close