Μενού

Επτάχρονη ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να βρεθεί το τυφλό σκυλάκι της και… βρέθηκε!

Shares 108

σκυλάκι άγιος βασίλης Υπάρχει ο Άγιος Βασίλης; Για την επτάχρονη Βρετανίδα Ίσλα Κερ, σίγουρα υπάρχει – Η μικρή έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη για να της βρει το τυφλό σκυλάκι της, που χάθηκε και ο Άγιος πραγματοποίησε την επιθυμία της.
Η Ίσλα Κερ είναι μόλις επτά ετών και ζει στο Δυτικό Yorkshire στη Βρετανία. Η μικρή είχε ένα μικρό σκυλάκι, μπόστον τεριέ, την Ντόλι, που χάθηκε έξω από ένα κατάστημα, πολύ κοντά στο σπίτι της. Η Ντόλι έχει χάσει την όρασή της και χρειάζεται καθημερινή φαρμακευτική αγωγή, ένας λόγος παραπάνω για να είναι απαρηγόρητη η επτάχρονη Βρετανίδα.

Η μικρή έγραψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζητούσε να φέρει πίσω το σκυλάκι της, που τόσο της λείπει, ενώ του εξηγούσε ότι δεν θέλει κανένα άλλο δώρο για τα Χριστούγεννα. «Αγαπητέ Άγιε Βασίλη το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι να γυρίσει πίσω το σκυλί μου. Δεν με νοιάζει για δώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να γυρίσει η Ντόλι. Μου λείπει τόσο πολύ και την αγαπώ», έγραψε στον Άγιο Βασίλη η Ίσλα και στο κάτω μέρος της συγκινητικής επιστολής ζωγράφισε την ίδια με την Ντόλι.

Το γράμμα της Ίσλα στον Άγιο Βασίλη

σκυλάκι άγιος βασίλης

Οι γονείς της μικρής Βρετανίδας μοίρασαν αφίσες της Ντόλι σε όλη την πόλη και ζήτησαν πληροφορίες από γνωστούς και φίλους. Το σκυλί βρέθηκε μετά από πέντε ημέρες εγκαταλελειμμένο σε τοπικό πάρκο. Τώρα, η Ίσλα έγραψε ένα νέο γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζητά μια κούκλα, πατίνια και ένα σπιτάκι της Μπάρμπι. Αφού ακόμα γίνονται θαύματα γιατί να μην το εκμεταλλευθεί;

protothema.gr

Shares 108

Σχόλια


Read more:
Close