Μενού

Έψαχνε τον γάτο της για δύο ολόκληρα χρόνια! Η επιμονή της την δικαίωσε! (VIDEO)

Shares 538

γάτος Γάτα Βίντεο Mόνο κάποιος που έχει έναν σκύλο, γάτα ή κάποιο άλλο κατοικίδιο σπίτι του, μπορεί να φανταστεί πόσο τραγικό είναι να γυρνάει μια μέρα και ο «καλύτερος του φίλος» του να έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος…

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Iris Samaniego όταν ο Diego, ο γάτος της, ηλικίας 12 ετών, το έσκασε από μια τρύπα στον φράχτη και έφυγε από το σπίτι τους τον Ιούνιο του 2015. Η Samaniego κολλούσε παντού αφίσες με φωτογραφίες του γάτους της ψάχνοντας να τον βρει σχεδόν 2 χρόνια. Μέχρι που μια μέρα της ήρθε μια ιδέα.

“Ήμουν στη δουλειά, είμαι τεχνικός κτηνιατρείου, και κάτι μέσα μου την ώρα που δούλευα μου είπε να κοιτάξω και σε ένα φιλοζωικό κέντρο στο διαδίκτυο. Είχα ένα προαίσθημα, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Και τότε είδα τη φωτογραφία του και έφυγα από τη δουλειά όσο πιο γρήγορα μπορούσα.” εξομολογείται.

Η Iris και η αδερφή της Crystal, είπαν ότι αναγνώρισαν τον Diego αμέσως μόλις τον είδαν στο καταφύγιο. “Τη στιγμή που τον είδα ένιωσα απίστευτη χαρά και ηρεμία. Επιτέλους επιβεβαιώθηκα γιατί μέσα μου πάντα ήξερα ότι δεν ήταν νεκρός. Το ένστικτό μου μου έλεγε ότι βρισκόταν κάπου ζωντανός.” δηλώνει η Iris.

Παρότι συγγενείς και φίλοι συμβούλευαν την Iris να ξεχάσει τον Diego, εκείνη ήξερε ότι κάποια στιγμή θα τον ξαναβρεί. “Μην εγκαταλείπετε ποτέ τον αγώνα να ξαναβρείτε το ζωάκι σας αν το έχετε χάσει. Αυτό είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ποτέ.” λέει η Crystal μετά την επανένωσή της με τον Diego το Δεκέμβρη του 2016.

“Περίπου μετά από 2 χρόνια κατάφερα να βρω το γατάκι μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενη νιώθω εγώ και η οικογένειά μου. Τα παιδιά κλαίνε από χαρά.” δηλώνει η Iris που δεν εγκατέλειψε ποτέ τις ελπίδες της ότι μια μέρα θα έβρισκε τον Diego!

Δείτε το video:

mybestfriend.gr

Shares 538

Σχόλια


Read more:
Close