Μενού

Επική μάχη ανάμεσα σε αλιγάτορες σε γήπεδο γκολφ (Εικόνες)

Shares 8

Αλιγάτορες Οι παίκτες περίμεναν να τελειώσει η πάλη για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους – Δείτε φωτογραφίες

Εμβρόντητοι όσοι έπαιζαν γκολφ στο γήπεδο της περιοχής Myakka Pines στη Φλόριντα σταμάτησαν το παιχνίδι τους και παρακολουθούσαν με το στόμα ανοιχτό- και με τον απαραίτητο φόβο- δύο αλιγάτορες που πάλευαν με σθένος.

Η Lynn Sarels περιγράφει πως έπαιζε γκολφ με φίλους της το Σάββατο και το παιχνίδι τους διεκόπη από τους αλιγάτορες που πάλευαν άγρια κοντά στην 4η τρύπα.

«Κυλιόντουσαν γύρω- γύρω, δάγκωναν ο ένας τον άλλο, ο ένας έριχνε τον άλλο κάτω, ήταν εκπληκτικό» περιέγραψε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της πάλης ο ένας αλιγάτορας, μήκους άνω των 3,5 μέτρων, κυνήγησε τον μικρότερο- μήκους τριών μέτρων.

«Μου προκάλεσε εκνευρισμό, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο WFLA. «Ο ένας άρπαζε τον άλλο ενώ προσπαθούσε να γλιτώσει».

Μέσα σε δέκα λεπτά η άγρια πάλη έλαβε τέλος με νικητή τον μεγαλύτερο αλιγάτορα.

Η Sarels πρόλαβε να φωτογραφίσει τον μεγαλύτερο αλιγάτορα να φεύγει θριαμβευτής ενώ ο μικρότερος «χάθηκε» μέσα στη λίμνη.

Μπορεί για μας να είναι εντελώς απίστευτο να παίζει κανείς γκολφ και να τον εκπλήξουν… αλιγάτορες, για τη Φλόριντα ωστόσο δεν είναι κάτι καινούριο καθώς το γήπεδο γκολφ κατασκευάστηκε πάνω σε έλος όπου έβρισκε καταφύγιο η άγρια ζωή.

Αλιγάτορες

Αλιγάτορες

Αλιγάτορες

Αλιγάτορες

Αλιγάτορες

 

Αλιγάτορες

Αλιγάτορες

newsbeast.gr

Shares 8

Σχόλια


Read more:
Close