Μενού

Επιχείρηση για την αιχμαλωσία ενός γιγαντιαίου φιδιού! [φωτο-βίντεο]

Shares 5

φίδι Ένα γιγαντιαίο φίδι, μήκους σχεδόν τεσσάρων μέτρων προκάλεσε… συναγερμό στην περιοχή Γκουαντζί της Κίνας, καθώς είχε στήσει τη φωλιά του πολύ κοντά στις αγροικίες και πολλές φορές τρεφόταν με τα… ζώα που έβρισκε εύκαιρα στις φάρμες.

Ο 18 κιλών πύθωνας, που ανησύχησε τις αρμόδιες υπηρεσίες, αιχμαλωτίστηκε μετά από… μάχη που έδωσαν πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι τον έπιασαν με το ειδικό εργαλείο πολύ εύκολα, αν και αποδείχθηκε αρκετά επιθετικός.

Δυσκολεύτηκαν ωστόσο πάρα πολύ να τον τοποθετήσουν σε μία μικρή πλαστική σακούλα που τους προμήθευσε η… υπηρεσία, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τους παριστάμενους, αλλά και αρκετό γέλιο σε ορισμένους, οι οποίοι παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές της αμηχανίας που προκλήθηκε στους πέντε πυροσβέστες. Ο ένας το κρατάει από την ουρά, ο άλλος προσπαθεί να ελέγξει το μεγάλο φίδι, το οποίο δείχνει να έχει… καταπιεί κάτι. Προσπαθούν χωρέσουν τον πύθωνα στη σακούλα και βλέποντας πως δεν χωράει, κοιτάζουν απεγνωσμένα και αναζητούν τον τρόπο.

Δείτε το βίντεο της όλης επιχείρησης, η οποία προκάλεσε ακόμη και γέλιο…

φίδι

φίδι

φίδι

defencenet.gr

Shares 5

Σχόλια


Read more:
Close