Μενού

Επιχείρηση διάσωσης ενός μικρού γατιού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου

Shares 54

Επιχείρηση διάσωσης ενός μικρού γατιού που είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή της Ανάληψης  σε δέντρο ύψους περίπου 15 μέτρων, έστησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου.

Μέλη Φιλοζωϊκού συλλόγου της περιοχής, διαπίστωσαν έπειτα από αναφορές κατοίκων της Ρόδου ότι το γατάκι παρέμενε εγκλωβισμένο στο δέντρο για αρκετές ώρες και αμέσως ξεκίνησαν τις διαδικασίες διάσωσής του.

Γερανοφόρο όχημα της ΠΥ Ρόδου έφθασε στο σημείο κοντά στην εκκλησία της Ανάληψης και ειδικά εκπαιδευμένος πυροσβέστης επιχείρησε να το κατεβάσει. Όμως το γερανοφόρο δεν εξυπηρετούσε κι έτσι κλήθηκε γερανοφόρο του Δήμου της Ρόδου το οποίο συνέδραμε στην όλη προσπάθεια.

Τελικά μετά από λίγο η επιχείρηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

 Στο σημείο έσπευσε επιπλέον και κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου, η οποία συντόνισε την κυκλοφορία των οχημάτων προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών ή ενδεχόμενο ατυχήματος.

ζώογ διάσωση ζώου Γάτα ζώογ διάσωση ζώου Γάτα ζώογ διάσωση ζώου Γάτα ζώογ διάσωση ζώου Γάτα ζώογ διάσωση ζώου Γάτα ζώογ διάσωση ζώου Γάτα ζώογ διάσωση ζώου Γάτα

Πηγή

fanpage

Shares 54

Σχόλια


Read more:
Close