Μενού

Έπιασε την γάτα της “στα πράσα” ενώ έκλεβε φαγητό. Η αντίδρασή της; Έχει ξετρελάνει ΟΛΟ το διαδίκτυο!

Shares 72

φαγητό Γάτα Γνωρίστε την 19χρονη Sophia Lindner  από το Ardmore της Φιλαδέλφεια και την γάτα της, Percy. Οι Lindners έχουν τον Percy εδώ και 6 χρόνια και όλο αυτόν τον καιρό τους κάνει τη ζωή μαρτύριο.

φαγητό Γάτα

Είπαν πως η γάτα τους κάνει σκανταλιές από την πρώτη μέρα που την πήραν. Ειδικά όταν πρόκειται για φαγητό, τίποτα δεν την σταματάει. “Παρόλο που ξέρει τους κανόνες, θα προσπαθήσει να τους παραβλέψει,” είπε η Sophia.

“Ξέρει πώς να κλέβει από τάπερ, από ντουλάπια και τσάντες.” Ωστόσο, λέει πως πλέον το έχουν κάνει παράδοση τα Χριστούγεννα να φτιάχνουν ρολά κανέλας τα πρωινά και παρόλο που προειδοποίησε την γάτα της να μην κάνει τίποτα, εκείνη δεν την άκουσε.

φαγητό Γάτα

Φυσικά, παρά τις προειδοποιήσεις, ο Percy έκανε την επίθεσή του. Το καλύτερο όμως ήταν ότι τον έπιασε ακριβώς την στιγμή που κατάλαβε ότι τον συνέλαβαν. Ανέβασε αυτή τη στιγμή στο Twitter και από τότε έχει γίνει viral.


Και αυτό γιατί το βλέμμα του τα λέει όλα!

Και για όσους έχουν γάτες, αυτό το βλέμμα είναι πολύ γνωστό, κάτι το οποίο τους ενέπνευσε να ανεβάσουν και τις δικές τους παρόμοιες στιγμές.

Η Lindner είπε πως δεν πρόλαβε καν να την τιμωρήσει αφού εξαφανίστηκε αμέσως μετά το έγκλημα.

φαγητό Γάτα

Είπε πως όσοι έχουν γάτα μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι περνάει κάθε μέρα λόγω της γάτας της!

fanpage.gr

Shares 72

Σχόλια


Read more:
Close