animalplanet.gr | Κατοικίδια & Ζώα

Έπεσε σε ένα φαράγγι με το Τυφλό άλογό της και δεν είχε καμία τύχη… Ένας σκύλος όμως, κατάφερε το ακατόρθωτο! (Βίντεο)

Η Lisa και ο Calvin εκτρέφουν άλογα στην πανέμορφη φάρμα τους στο Οχάιο. Η γη τους είναι επίσης το σπίτι πολλών σκυλιών, γατών, πουλιών και άλλων ζώων – συμπεριλαμβανομένου και του Biyou, το λυκόσκυλο της Lisa.

Η Cass είναι το αγαπημένο άλογο της Lisa και ο Biyou τους ακολουθούσε όπου και ναι πήγαιναν από τότε που η Cass ήταν πουλάρι. Παρά το γεγονός ότι η Cass είχε τυφλωθεί με τα χρόνια, πάντα της άρεσε να τρέχει στην έκταση. Μια κρύα μέρα του Ιανουαρίου του 2001, η ζωή της Lisa θα άλλαζε για πάντα.

Μία εγχείρηση που είχε κάνει στη μέση είχε καθηλώσει τη Lisa στο σπίτι. Ο άντρας της έλειπε στη δουλειά και η θερμοκρασία είχε πέσει πάρα πολύ. Η Lisa καταλαβαίνει ότι το αγαπημένο της άλογο είχε εξαφανιστεί. Οπως αποδείχτηκε, η Cass είχε φύγει από την έκταση, είχε αποπροσανατολιστεί και απομακρυνόταν συνεχώς από το σπίτι. Τελικά έπεσε  μέσα σε ένα φαράγγι και δεν μπορούσε να περάσει το παγωμένο νερό.

Παρόλο που η μέση της δεν είχε αναρρώσει ακόμα από την εγχείρηση, η Lisa ξεκίνησε να ψάχνει το αγαπημένο της άλογο. Οταν τελικά την βρήκε, η Lisa έπεσε και αυτή μέσα στο πάγο και κρατήθηκε από το άλογό της για να σωθεί. Με κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, η Lisa έχανε θερμότητα και γινόταν πιο αδύναμη. Ο χρόνος της τελείωνε.

Μισό μίλι μακριά, ο Biyou ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά – και εδώ η ιστορία παίρνει μια απίστευτη τροπή.

Δείτε το βίντεο και θα δείτε τι συνέβη στη συνέχεια.

fanpage.gr