Μενού

Έπαθε κρίση πανικού live κατά την διάρκεια συνέντευξης. Δείτε τώρα ΠΩΣ αντιδράει ο σκύλος του και θα τα χάσετε!

Shares 145

Σκύλος κρίση πανικού Για πολλούς, ο Erick Scott φαίνεται σαν ο τέλειος σύζυγος και πατέρας, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό – είναι ένας βετεράνος πολέμου στο Ιράκ. Ωστόσο, οι κρίσεις μετατραυματικού στρες, σχεδόν καταστρέφουν τη ζωή του, μέχρι που ο Gumbo εμφανίστηκε.

Μετά από 16 συγκλονιστικά χρόνια στο στρατό και την εθνική φρουρά, ο Erick Scott γύρισε στο σπίτι του, αλλά η μάχη δεν είχε τελειώσει.

Ο πατέρας του Erick, του είπε κάτι που τον ακολουθούσε για αρκετά χρόνια: «Γιε μου, έχεις έντεκα συντρόφους, φροντίστε να τους φέρεις όλους πίσω».

Σκύλος κρίση πανικού

Μετά την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Erick άρχισε να ταλαιπωρείται από τύψεις και ενοχές για την απώλεια των φίλων και συντρόφων του στο στρατό, ένα σκληρό αλλά κοινό αίσθημα για τους βετεράνους. Εφιάλτες άρχισαν να μαστίζουν τη ζωή του και να στοιχειώνουν τις νύχτες του με τις αναμνήσεις του πολέμου του Ιράκ.

Ο Erick ζήτησε βοήθεια από τους γιατρούς, αλλά τα νέα ήταν ανεπιθύμητα – είχε διαγνωστεί με κρίσεις μετατραυματικού στρες.
Μετά την άρνησή του να λάβει φαρμακευτική αγωγή και με την κατάστασή του να χειροτερεύει, ο Erick αισθανόταν παγιδευμένος χωρίς άλλες επιλογές, μέχρι που άκουσε για την λέσχη K9 για πολεμιστές (K9s For Warriors)

Σκύλος κρίση πανικού  Η K9 είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τους βετεράνους να πάρουν στην κατοχή τους εκπαιδευμένα σκυλιά. Κάθε σκύλος είναι εκπαιδευμένος για κάθε περίπτωση βετεράνου, είτε αυτός αγωνίζεται κατά των κρίσεων , είτε έχει υποστεί σωματική ή ψυχική βλάβη στον πόλεμο κατά την στρατιωτική του θητείας.

Ο Erick πήρε τον Gumbo, ένα ευγενικό μαύρο Λαμπραντόρ που μπορεί να αισθανθεί την δυσφορία του Erick, ακόμη και πριν από την έναρξη ενός επεισοδίου και να του δώσει τη επιβεβαίωση που χρειάζεται.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Gumbo εξακολουθεί να προσέχει τον Erick. Δείτε πως ο Erick χαλαρώνει με ένα χάιδεμα του Gumbo…

Αν θέλετε πληροφορίες για την φιλανθρωπική λέσχη, δείτε εδώ.

Σκύλος κρίση πανικού

Δείτε την ιστορία του Erick εδώ.

fanpage.gr

Shares 145

Σχόλια


Read more:
Close