Μενού

Ένιωθε άσχημα που άφηνε τον σκύλο της μόνο του πολλές ώρες, έτσι της ήρθε αυτή η πρωτότυπη ιδέα! (Βίντεο-Φωτογραφίες)

Shares 4K

Σκύλος Υπολογίζεται ότι 13 εκατομμύρια σκυλιά πάσχουν από το άγχος του αποχωρισμού. Καταλαβαίνετε λοιπόν το πρόβλημα που έχουν οι ιδιοκτήτες τους όταν δουλεύουν όλη την ημέρα.

Αυτό το πρόβλημα είχε και η 15άχρονη Brooke Martin από την Ουάσινγκτον, που κάθε μέρα έφευγε για το σχολείο και έλλειπε πολλές ώρες . Σκέφτηκε λοιπόν να φτιάξει μια συσκευή , που θα έδιωχνε τις ενοχές από τους αγχώδεις ιδιοκτήτες σαν και αυτήν.

Με την βοήθεια του πατέρα της η Martin δημιούργησε την συσκευή iCPooch, η οποία επιτρέπει βίντεο κλήσεις ανάμεσα στην συσκευή και τον ιδιοκτήτη του. Το προϊόν εκτιμάται γύρω στα 150 δολάρια και χρησιμοποιεί  εφαρμογές και tablets που δείνουν την δυνατότητα στον άνθρωπο να καλεί από μακριά και να κάνει κουβέντα με το κατοικίδιο του στο σπίτι.

Το προϊόν απελευθερώνει ακόμη και μικρή τροφή δώρο.

Σκύλος

Για τους πολυάσχολους ιδιοκτήτες που μένουν μακριά από το σπίτι τους για πάνω από 8 ώρες, αυτή η συσκευή παρέχει έναν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με το ζώο και θα τους κάνει να αισθάνονται  καλύτερα.

Η εφεύρεση αυτή έγινε από το νεαρό κορίτσι.  Καταλαβαίνετε πόσο πολύ αφοσιωμένη ήταν και πόσο αγαπούσε τα ζώα. Η υπόθεση μπορεί να μην υπόσχεται πολλά αλλά σαν ιδέα είναι καλή. Η εφεύρεση είναι στα πρώτα της βήματα και χρειάζεται την υποστήριξη όλων για να αρχίσει να παράγεται μαζικά.

Εσείς θα την παίρνατε για τον τριχωτό φίλο σας;

Δείτε το σχετικό βίντεο

tilestwra.com

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close