Μενού

Ένας σκύλος για … τους ολυμπιακούς! Μπορεί και κάνει άλματα που φτάνουν σε ύψος τα δύο μέτρα!

Shares 66

κόλεϊ Μπορεί και κάνει άλματα που φτάνουν σε ύψος τα δύο μέτρα.

Το όνομα του είναι Μπλίντζεν και είναι ένας σκύλος ράτσας κόλεϊ! Το στοιχείο όμως που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η… αλτική του δεινότητα! Ο Μπλίντζεν μπορεί και κάνει άλματα που φτάνουν σε ύψος σχεδόν τα δύο μέτρα! Μάλιστα, προκειμένου να «εντυπωσιάσει» το κοινό του ακόμη περισσότερο, δεν αρκείται μόνο στα άλματα, αλλά κάνει και περιστροφές και άλλες «χορευτικές» κινήσεις ενώ βρίσκεται στον αέρα!
κόλεϊ

Έχει, ακόμη, μια ιδιαίτερη προτίμηση για τα παιχνίδια στη θάλασσα καθώς λατρεύει το νερό. «Τα παιδιά της οικογένειας, στην οποία ανήκει, του πετάνε νερό και ο Μπλίντζεν προσπαθεί να το “πιάσει”», λέει η μητέρα των παιδιών! «Πρόκειται για τον προσωπικό του χορό. Οι άνθρωποι που τον βλέπουνε, σταματάνε και κάθονται να παρακολουθήσουν τα άλματα του», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

κόλεϊ

Το τετράχρονο κόλεϊ, ανήκει στην οικογένεια των Κλάρκ, η οποία τον υιοθέτησε από το δρόμο, καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του το είχε εγκαταλείψει αφού δεν μπορούσε να τον φροντίζει πλέον.

Το σημερινό ρεκόρ Γκίνες για άλμα σκύλου είναι 1,7 μέτρα, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες της οικογένειας, ο Μπλίντζεν μπορεί και φτάνει τα 1,8 μέτρα! «Θα ήμασταν ιδιαιτέρως χαρούμενοι εάν κατακτούσε το ρεκόρ Γκίνες. Για εμάς είναι απλά ένας αξιαγάπητος σκύλος και μέλος της οικογένειας μας», λέει η κυρία Κλάρκ.

κόλεϊ

Ανεξάρτητα από τα ρεκόρ, ο Μπλίντζεν, προς το παρών, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του «διακοπές», παίζοντας στη θάλασσα με τα παιδιά της οικογένειας και εντυπωσιάζοντας το κοινό με τα άλματα του!

newsbeast.gr

Shares 66

Σχόλια


Read more:
Close