Μενού

Ένας άντρας ταΐζει ένα αδέσποτο σκυλί. Ο τρόπος που του το ανταποδίδει, ξεπερνά κάθε προσδοκία! (Βίντεο)

Shares 293

σκύλοι Ένας άνδρας προσφέρει το φαγητό του σε έναν αδέσποτο σκύλο. Αυτή η καλή του πράξη, χωρίς να το ξέρει, θα κινήσει απίστευτους μηχανισμούς! Θα τον κάνει να αποκτήσει έναν φύλακα άγγελο. Ή για την ακρίβεια έναν τετράποδο φύλακα!

Ο γλυκύτατος και πανέξυπνος σκύλος που δέχεται αυτό το αναπάντεχο δώρο, ξέρει να δείχνει την ευγνωμοσύνη του. Από εκείνη τη στιγμή κι ύστερα, θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του φιλόζωου, καλοσυνάτου άνδρα. Τον προστατεύει, τον φροντίζει και στο τέλος κάνει γι’αυτόν κάτι μοναδικό!

Το βίντεο που ακολουθεί, πέρα από μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη που μπορεί να δώσει ένας σκύλος, είναι και μία διαφήμιση! Ναι, καλά ακούσατε! Πρόκειται για μια διαφημιστική καμπάνια τράπεζας!

Το μήνυμα που θέλησε να μεταφέρει η τράπεζα Kiatnakin της Ταϋλάνδης είναι το εξής: Επιλέγοντας ο πελάτης να κάνει μια πράξη (στην προκειμένη περίπτωση να επιλέξει ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα για τα χρήματα του) θα κερδίσει έναν φύλακα άγγελο (την τράπεζα), που θα του προσφέρει όσα χρειάζεται κι ονειρεύεται (Δηλαδή μέγιστη απόδοση της επένδυσης). Έξυπνο, έτσι;

Ανεξάρτητα, πάντως, από χρήματα και επενδυτικά προγράμματα, αυτό το βίντεο περιγράφει μια τρυφερή ιστορία που σίγουρα θα σας συγκινήσει…

diaforetiko.gr

Shares 293

Σχόλια


Read more:
Close