Μενού

Ένα τυφλό Τζακ Ράσελ με οδηγό του ένα Μπουλ Τεριέ (Εικόνες)

Shares 788
Εικόνες Glenn και Buzz: Δύο αχώριστοι φίλοι
Μπορεί αυτός ο σκύλος να αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης αλλά ο πιο καλός του φίλος έχει γίνει ο οδηγός του και το ζευγάρι είναι αχώριστο.
Εικόνες

Ο Glenn, το Τζακ Ράσελ που έχει διαγνωσθεί με ολική τύφλωση, πηγαίνει παντού με οδηγό του τον Buzz, ένα Μπουλ Τεριέ. Το ζευγάρι σώθηκε από μια θαλάσσια σήραγγα στο Hartlepool τον περασμένο μήνα και έκτοτε λαμβάνουν φροντίδα από το κέντρο της οργάνωσης Straight Aid στο Coxhoe, της περιοχής Durham. Η οργάνωση επεσήμανε πως ο Buzz, που είναι 9 ετών, συμπεριφέρεται ως οδηγός για το 10χρονο Glenn, και το κέντρο επιθυμεί να επαναστεγάσει το ζευγάρι για να μπορέσουν να «ζήσουν τις ζωές τους μαζί ειρηνικά με όσο το δυνατόν πιο μικρή αλλαγή».
Εικόνες

Η Sue Bielby, δήλωσε στο BBC, πως τα σκυλιά είναι αχώριστα και ταράζονται όταν τα κρατούν μακριά το ένα από το άλλο. «Ο Buzz είναι τα μάτια του Glenn και αυτό είναι όλο», ανέφερε. «Ο Glenn αποκτά αυτοπεποίθηση από το Buzz και εάν έστω και για λίγα λεπτά χωρίζονται, και οι δύο γαβγίζουν και αναστατώνονται, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρουν ένα σπίτι για να μείνουν μαζί».
Εικόνες

lifo.gr

Shares 788

Σχόλια


Read more:
Close