Μενού

Ένα τέρας παράτησε αυτά τα κουτάβια! Δείτε όμως τι συμβαίνει όταν ένας ήρωας κάνει αυτό…

Shares 779

Σκύλος κουτάβια Εγκατάλειψη διάσωση Κανείς δε θα μπορούσε να κατηγορήσει κάποιον που θα αδυνατούσε να συντηρήσει μια οικογένεια κουταβιών. Κάποιον που θα τα έδινε σε ένα καταφύγιο ζώων, ώστε να ζήσουν με ασφάλεια, φροντίδα κι αγάπη, μέχρι να βρεθούν οικογένειες να τα υιοθετήσουν.

Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε το ίδιο και για κάποιον που θα παρατούσε μια μαμά με τα νεογέννητα κουτάβια της στην άκρη του δρόμου. Για μια τέτοια πράξη, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό! Κι όμως, όσο εξωφρενικό κι αν σας ακούγεται, είναι κάτι που συνέβη!

Τα νεογέννητα κουτάβια στο παρακάτω βίντεο, βρέθηκαν παρατημένα στην άκρη του δρόμου, μαζί με τη μαμά τους. Το τέρας που τα εγκατέλειψε, περίμενε προφανώς να βρούν φριχτό θάνατο. Αλλά, ευτυχώς, στάθηκαν τυχερά.

Βρέθηκε ένα πραγματικός ήρωας που τα προστάτευσε, οδηγώντας τα με ασφάλεια σε ένα καταφύγιο ζώων. Πλέον, τα γλυκύτατα σκυλάκια, ζουν σε προστατευμένο περιβάλλον, περιμένοντας να υιοθετηθούν. Η περιπέτεια τους, είναι πια ένα μακρινό, δυσάρεστο παρελθόν.

Shares 779

Σχόλια


Read more:
Close