Μενού

Ένα σπίτι για τον «Ντάν-τε»

Shares 142

σπίτι Ο «αγαθός γίγαντας» αναζητά μια οικογένεια

Ο Ντάν-τε είναι ένα Dogo Argentino που αναζητά σπίτι. Πρόκειται για ένα μεγαλόσωμο, μυώδη σκύλο, δυναμικό κυνηγό, αλλά κι ατρόμητο κι αφοσιωμένο σύντροφο.

Την ευθύνη να του βρει ένα σπίτι, έχει αναλάβει φιλοζωική ένωση Ηλιούπολης, η οποία περιγράφει τον Ντάν-τε σαν έναν «αγαθό γίγαντα», ο οποίος δίνει μια γενικότερη εικόνα συμπαγούς δύναμης και διαθέτει επίμονο, αλλά εξωστρεφή ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, έντονη κοινωνικότητα και αστείρευτη αγάπη για την οικογένειά του.

Είναι από τα σκυλιά που προκαλούν δέος και θαυμασμό. Ευγενικός και εξαιρετικός με τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, φιλικός και πολλές φορές αδιάφορος προς άλλα σκυλιά, αυτό που ψάχνει είναι έναν άνθρωπο που να αγαπά την γεμάτη δραστηριότητα ζωή.

Ο Νταν-τε μπορεί να γίνει ένας καταπληκτικός οικογενειακός σύντροφος, αρκεί οι μελλοντικοί κηδεμόνες να γνωρίζουν πως χρειάζεται έντονη σωματική άσκηση και συνεχή εκτόνωση. Πρόκειται για έναν σκύλο που είναι ήσυχος μέσα στο σπίτι και πολύ κινητικός και ενεργητικός όταν βρίσκεται στη βόλτα. Θέλει πάντα να του γίνεται κατανοητός ο λόγος για τον οποίον πρέπει να εκτελέσει μια εντολή, γι αυτό και δεν θα πρέπει να πιέζεται ούτε να ασκείται κάποια μορφή βίας πάνω του. Τα όριά του πρέπει να είναι καθορισμένα και πρέπει να του γίνει από νωρίς ξεκάθαρο τι επιτρέπεται και τι όχι.

Ο Ντάν-τε είναι περίπου 2,5 χρονών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιής. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, ως φίλος και σύντροφος, όχι ως φύλακας ή συναγερμός. Το σκυλί που θα υιοθετήσετε, θα έχει μία δωρεάν συνάντηση με εκπαιδευτή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της φιλοζωικής ένωσης Ηλιούπολης στο Facebook.

σπίτι newsbeast.gr

Shares 142

Σχόλια


Read more:
Close