animalplanet.gr | Κατοικίδια & Ζώα

Ένα αδέσποτο σκυλί περίμενε κάθε μέρα μια αεροσυνοδό έξω από το ξενοδοχείο της. Τελικά το υιοθέτησε!

Πριν από 6 μήνες η Γερμανίδα αεροσυνοδός Ολίβια Σίβερς συνάντησε για πρώτη φορά τον αδέσποτο Ρούμπιο στο Μπουένος Άιρες κατά τη διάρκεια μίας από τις συχνές πτήσεις της στην Αργεντινή.

Η Σίβερς του έδειξε αγάπη και του έδωσε λίγο φαγητό. Αυτό ήταν.. Από εκείνη τη μέρα, ο μοναχικός σκύλος δεν άντεχε στην ιδέα ότι δεν θα ξαναδεί την γυναίκα που του φέρθηκε με καλοσύνη και την περίμενε έξω από το ξενοδοχείο της κάθε φορά που η πτήση της έφτανε στο Μπουένος Άιρες.

«Προσπάθησα να αλλάξω δρόμο γιατί δεν ήθελα να με ακολουθεί στο ξενοδοχείο, αλλά μάταιος κόπος. Έπειτα προσπάθησα να περιμένω μια ώρα πριν πάω, αλλά ο Ρούμπιο πάντα με περίμενε και με ακολουθούσε», είπε η Σίβερς.

Μην ξέροντας τι να κάνει η Σίβερς, βρήκε μια οικογένεια που δέχτηκε να υιοθετήσει τον Ρούμπιο. Αλλά ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα. Ο πιστός σκύλος ξέφυγε από το σπίτι των ανθρώπων που τον υιοθέτησαν και επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να περιμένει και πάλι την Σίβερς.

Η Σίβερς συγκινήθηκε τόσο πολύ με την αφοσίωση του Ρούμπιο που αποφάσισε να τον υιοθετήσει και να τον φέρει μαζί της στη Γερμανία.

Σήμερα ο όμορφος Ρούμπιο δεν είναι πια ένας αδέσποτος μοναχικός σκύλος.

Ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του στο σπίτι της Σίβερς, παρέα με τα άλλα δυο σκυλιά της.

Ο Ρούμπιο πλέον δεν χρειάζεται να περιμένει για λίγη αγάπη.

dinfo.gr